Edward Iordănescu părăsește Gaz Metan Mediaș: „Îmi pare foarte rău!”

Autor: Cristian P
Publicat: 26/05/2020 | 14:05
Edward Iordănescu părăsește Gaz Metan Mediaș: „Îmi pare foarte rău!”

Edward Iordănescu s-a despărțit de Gaz Metan Mediaș înainte de a-I expira contactul scandent în 30 iunie. În vârstă de 41 de ani, Iordănescu jr. se afla la Gaz Metan din ianuarie 2019, iar în acest sezon a reuşit să bifeze cea mai important performanță a ardelenilor de când Liga 1 a trecut la sistemul play-off/ play-out, respective calificarea echipei în play-off.

Motivul despărții de Edward Iordănescu a fost explicat de preşedintele clubului Gaz Metan Mediaş. Ioan Mărginean a declarat că îi pare foate rău că s-a produs acest divorț și afirmând apăsat că nu este vorba de o demisie ci de o despărțite pe cale amiabilă.

„Mie îmi pare foarte rău. Nu-i bun cuvântul demisie. E o înţelegere pe cale amiabilă în care omul a spus tot ce vrea, ce ar mai vrea şi ce l-a împins să rezilieze, pentru că are familie. Şi-a exprimat dorinţa de a avea mai mult. Cine e de vină că bugetul nostru nu poate fi mai bun în sezonul viitor? El a explicat că el aşteaptă un buget adecvat, că îşi doreşte mai mult. Ce înseamnă mai mult la Gaz Metan Mediaş decât locul 6? După părerea mea, mai bun nu înseamnă locul 5, ci să te baţi la cupele europene. Omul ăsta nu a cerut decât normalitate, un buget stabil, să poată să aibă un lot mai numeros şi mai bun valoric. Eu nu îi pot asigura această normalitate, pentru că la ora asta nu mă pot minţi pe mine, pentru că nu am bugetul pentru sezonul următor”, a declarat Ioan Mărginean, la Pro-X.

După două runde scurse din acest play-off al Ligii 1, Gaz Metan Mediaș se află pe locul 6 cu 23 de puncte.

 

Citește și...