El a făcut public faptul că Anamaria Prodan și Dan Alexa sunt amanți: „S-a adeverit tot!”

Publicat: 20/07/2019 | 11:39

“Telenovela” dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa are rădăcini mai adânci. Totul a început în urmă cu doi ani, când Ionel Ganea a aruncat bomba, spunând că Prodanca și Alexa se “vizitează” destul de des, cu alte scopuri decât cele profesionale. Încă din 2017 au existat speculații cum că antrenorul Dan Alexa n-ar fi doar clientul impresarei, ci şi amantul acesteia.

Nemulţumit că nu a fost numit la Concordia Chiajna, fiind preferat Dan Alexa, Ionel Ganea a declarat a aruncat o adevărată bombă. „Impresarul a dus jucători la Chiajna şi i-a dat un bonus şi preşedintelui de acolo. Acum şi-a adus şi antrenor (n.r. Dan Alexa). Are o relaţie mai intimă cu el, mai deosebită. Se întâlnesc în timpul liber, la chef. Se vizitează„, spunea Ionel Ganea în 2017.

Imaginile uluitoare în care Anamaria Prodan l-a pocnit pe Dan Alexa, la scurt timp după finalul partidei Astra Giurgiu – FC Botoșani, au șocat întreaga țară și au devenit virale pe Internet. Motivul ar fi fost gelozia, însă, atât Prodanca și Alexa, cât și Reghe susțin că relația celor doi este strict profesională, iar căsnicia impresarei nu este afectată în niciun fel și este mai solidă ca niciodată.

“Ai nimerit-o cu Prodanca! S-a adeverit tot ce ai zis! Chirurgul a fost castrat pe live!”, a fost mesajul primit de Ionel Ganea din partea unui apropiat, conform wowbiz.ro.

Citește și...