El a fost primul milionar la Loto de dupa Revolutie! Ce se intampla acum cu Nicolae Plosceanu

Publicat: 13/05/2015 | 12:18

In 1995, un roman cu o geanta de bani avea sa plece permanent in America si sa isi astfel adio de la Romania. Este povestea lui Nicolae Plosceanu, primul milioanar de la Loto de dupa Revolutie.

Nicolae Plosceanu avea 41 de ani in 1995, cand a castigat o suma fabuloasa pentru acea vreme: 361 de milioane de lei. Brasoveanu era un jucator impatimit si le spunea mereu prietenilor ca nu se va lasa pana nu va incasa potul cel mare.

loto

Norocul sau a venit in martie 1995, cand avea sa ghiceasca toate cele 6 numere castigatoare. Nu i-a spus nimic sotiei sale si a mers la sediul Loteriei Romane pentru a incasa premiul. Bucuria familiei Plosceanu a fost si mai mare dupa ce, la foarte putin timp dupa ce au castigat la Loto, a mai venit o veste buna. Nicolae a castigat lotera vizelor pentru SUA, un noroc cu care putini romani se putea mandri in acea perioada, cand vizele se dadeau extrem de greu, iar o viza permanenta cu atat mai mult.

loto

Nicolae si sotia lui s-au stabilit in Arizona, unde si-au cumparat acum mai multe proprietati. La vremea respectiva, cele 361 de milioane de euro valorau in jur de 180.000 de euro.

CITESTE SI 

Loteria Bonurilor a facut mai multi romani fericiti! Daca nu esti printre castigatori, mai ai o sansa!

Sotia il certa mereu ca joaca la Loto

Nicolae a crezut intotdeauna ca va gasi combinatia norocoasa de numere. Dupa foarte multi ani a reusit sa dea marea lovitura, insa nu a luptat numai cu destinul. Brasoveanul era certat mereu de catre sotia sa pentru ca juca sume foarte mari la Loto.

D.C.

 

Citește și...