El e hoțul îndrăgostit de ciocolată! A spart geamul, apoi…”

Publicat: 12/11/2018 | 22:10
El e hoțul îndrăgostit de ciocolată! A spart geamul, apoi…”

Un tânăr din Craiova este mort după dulciuri și, pentru că a dat și în ”boala” furatului, a spart u magazine cu dulciuri din care a extras nu numai ciocolată, ci și alte produse, pentru că erau la îndemână…

Incidentul s-a petrecut noaptea trecută, în jurul orei 02.30, când un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova a observat un bărbăt ce încerca să fugă cu bunurile sustrase dintr-un magazin.

Jandarmii au identificat un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Craiova, care a sustras mai multe bunuri dintr-un magazin din Craiova, aflat la intersecția Bulevardului 1 Mai cu strada Tabaci, lângă Liceul de Artă, scrie ziaruldecraiova.ro.

„Asupra bărbatului a fost găsit un cuțit de tip briceag, cu lungimea totală de 20 cm și lama de 8 cm și suma de bani de 300 lei. Bărbatul a spart geamul magazinului pentru a pătrunde în interior, a distrus camera video de supraveghere și a sustras aproximativ 800 de produse alimentare (cafea, batoane de ciocolată, biscuiți, gumă de mestecat etc.) și cartele telefonice, în valoare totală de aproximativ 2500 lei”, a declarat Claudia Niţă, purtător de cuvânt Gruparea Mobilă de Jandarmi Craiova.

Citește și...