EL e Lilian din București: arată ca o femeie, dar e bărbat! Momentul în care a fost agățat la Bamboo de un mascul și i-a zis că are…

Publicat: 20/10/2019 | 10:32
EL e Lilian din București: arată ca o femeie, dar e bărbat! Momentul în care a fost agățat la Bamboo de un mascul și i-a zis că are…

El se numește Lilian din București și este trassexual, iar transformarea sa a început în urmă cu câțiva ani. Astfel, în prezent, arată precum tinerele care defilează pe podiumuri și atrage privirile oriunde ar fi. În plus, și-a ales deja un nume de femeie: Loredana. Ea a fost provocată să facă un material despre mașini împreună cu vloggerul Andy Popescu și a ajuns să povestească un moment amuzant petrecut după ce a fost agățată la Bamboo de un mascul.

EL e Lilian din București: arată ca o femeie, dar e bărbat

Inițial, vloggerul Andy Popescu nu știa că blonda cu trup de zeiță era, de fapt, Lilian și i-a făcut câteva complimente.

“Când te duci în club nu se uită așa… o grămadă pe tine, nu încearcă mulți să te agațe?”, a întrebat Andy Popescu.

“Nu știu… mă deranjează foarte mult… lucrul ăsta. (…). Trebuie să fii mereu atentă la mers, la gesturi, la aia, la aia… Tu, până la urmă, ești o curiozitate, un interes pentru ei, știi?”, a spus transsexualul.

“Da, pentru că ești foarte drăguță… Oamenii… subconștientul lor, ei când văd o femeie drăguță, subconștientul vrea să se reproducă cu femeia aia ”, a continuat YouTuberul.

“Exact”, a afirmat blonda.

După câteva schimburi de idei, cunoscutul vlogger a aflat că Loredana… se numește Lilian.

“Ce craci ai!”, a reacționat la un moment dat Andy Popescu.

“S-ar putea să ai încă o surpriză”, a spus Loredana.

“Da? Ce surpriză?”, a întrebat curios vloggerul.

“S-o am și mai mare ca a ta. (…). Pentru mine 17 și 18 (cm) e micuță”, i-a mărturisit transsexualul.

Dialogul celor doi a continuat și, la un moment dat, Loredana i-a dezvăluit un episod mai mult sau mai puțin amuzant pe care l-a trăit după ce s-a lăsat agățată de un bărbat într-un club de fițe din București.

“Știi ce mi-a zis unul? Deci, m-am întâlnit în club cu el și zice: «Mamă, să vezi ce l&*i îți trag. Mamă… Mânca-ți-aș @***& ta». Îmi zicea prin club toate astea la ureche…”, a afirmat femeia.

“Serios?”, a întrebat Andy Popescu.

“Mă… și nu știam cum să-l evit, frate! A venit cu șampanie Moet, cu la Bamboo… Vai de capul meu, numai în brațe nu mă lua…”, a continuat Loredana.

“Și ce s-a întâmplat după aia?”, a întrebat și mai curios vloggerul.

“Și am ajuns la mașină, și… Și a zis că mergem confortabil la un hotel (…). Am mers la hotel și pe drum, i-am zis…”, a mai spus femeia.

“Cum i-ai zis?”, a zis Andy Popescu.

“I-am zis că stai un pic că e… ceva la mijloc… E ceva la mijloc. Nu… dar știi, să stai toată noaptea de la ora 1 cu o tipă până la 6 dimineața… s-o răsfeți, să-i bagi bani prin sutien, prin baie și așa mai departe… Și dimineață să îți spună: «Stai un pic că nu am @*^%a, am @%^a».A rămas omul ălă… știi cum?!? Mască!”, a dezvăluit Loredana spre amuzamentul vloggerului Andy Popescu.