El e primarul-prezentator din Dâmbovița! Dă audiențe live pe Facebook, din câmp și…

Autor: Maya Radu
Publicat: 28/10/2019 | 23:13

Un primar din Dâmbovița și-a găsit de curând o mare pasiune. Adept al dialogului cu cetățenii și foarte activ pe rețele de socializare, unde postează de mai multe ori pe zi imagini de la primărie, de la activități cu angajații, elevii sau localnicii din comună, primarul a transformat conceptul de audiențe la primărie în live pe pagina de Facebook, din locuri inedite. Mai mult, primarul joacă rol de prezentator, dă sfaturi despre agricultură, modificări legislative și noutăți din comună și chiar are audiență. Acesta și-a improvizat un studio și cetățenii pot intra în direct. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă povestea lui inedită. (VEZI ȘI: EL ESTE PRIMARUL CULTURIST! ȘI-A AMENAJAT SALĂ DE FORȚĂ ÎN PODUL CASEI ȘI…)

El este Marius Caravețeanu, primar PNL în orașul Răcari din Dâmbovița. De când se știe, i-au plăcut interacțiunile cu oamenii, televiziunea, să dea interviuri și să fie întotdeauna în prim-plan. Este invitat des la talk-show-uri pe teme politice și administrative, dar și-a dat seama că poate merge și la un alt nivel: propria „televiziune” cu tematică agricolă, de administrație, socială și… muzicală.

„Emisiunile” durează mai bine de o oră

Primarul își alege decorul cu mare atenție

Primarul și-a improvizat studio în aer liber, s-a dotat cu aparatură pentru a transmite live, și-a anunțat cetățenii că pot interveni și cere lămuriri și s-a pus pe treabă. Marius Caravețeanu își începe intervențiile mai ceva ca un prezentator de televiziune: „Salut prieteni, vă mulțumesc că sunteți în această seară cu mine”. „Emisiunile” sale durează mai bine de o oră, oamenii îi pun întrebări, totul într-o atmosferă boemă, la asfințit, pe ogoare sau pe malul unui lac. (VEZI ȘI: JUCĂTORII UNEI ECHIPE DIN DOLJ COLINDĂ PRIN SAT CA SĂ STRÂNGĂ BANI PENTRU ECHIPAMENT)

La discuții relaxate

Cu laptopul în față, telefonul în live și un ceai sau o cafea, primarul discută relaxat cu cetățenii din comună. Oamenii s-au obișnuit cu talentul său și cu audiențele diferite pe care le acordă, așa că nu ezită să-i pună întrebări. În timp ce unii sunt interesați de ajutoare sociale, alții vor să fie la zi cu modificările legislative, iar unii îi reclamă diferite probleme din localitate pentru care acesta promite rezolvare:
„Bună seara, domnu primar, este o dată anume pentru distribuirea indemnizatiilor de însoțitor pentru persoane cu handicap?”
„Ce se întâmplă cu cei de la salubritate, că până acum nu au ridicat gunoiul în Ghergani?”
„Ați putea să ne spuneți de unde s-au alocat bani pentru evenimentul de mâine. Vă salut și vă doresc multă sănătate și succes în continuare!”  (NU RATA: JUCĂTOARELE DE OINĂ DIN INIMA BĂRĂGANULUI)

Dedicații muzicale, la final de intervenție

Priumarul se mândrește cu „colecția” de miri, (Foto: arhiva personala Facebook/Marius Caraveteanu)

În timp ce unii se amuză – „oriunde este un microfon, acolo este și primarul”, alții sunt chiar curioși. Pentru „telespectatorii” săi, primarul are și dedicații muzicale, la final de intervenție.
Fiecare sesiune de audiențe live este anunțată din timp, primarul postează și un afiș, și tot cu afișe și bannere anunță fiecare eveniment din comună, fiind mare amator de evenimente dedicate eroilor, copiilor și sportului.

Primarul vine și cu sfaturi de agricultură, având propria fermă. Acesta a devenit cunoscut și după ce și-a prezentat altarul din propriul birou. Oamenii care ajung la el sunt uimiți de multitudinea de icoane pe care acesta le-a primit sau achiziționat. Tot pe pagina de socializare încarcă zilnic poze cu bunicile cu care stă la sfat, cu oamenii care vin la primărie pentru cereri diverse, dar are și o colecție impresionantă de fotografii cu mirii pe care îi cunună. (AFLĂ DE AICI: POVESTEA SINGURULUI CLUB DE ȚURCĂ)

Citește și...