El este gălățeanul care a câștigat marele premiu de la Loto! Andrei a încasat 4,7 milioane de euro

Publicat: 15/05/2019 | 18:12
El este gălățeanul care a câștigat marele premiu de la Loto! Andrei a încasat 4,7 milioane de euro

Andrei Butnariu din Galați este norocosul câștigător al marelui premiu, de aproximativ 4,7 milioane de euro, la Loto 6/49, acesta jucând de 20 de ani, anunță Loreria Română.

Cine face ca mine, ca mine să pățească!” – este mesajul pe care cel mai proaspăt milionar în euro l-a transmis tuturor jucătorilor Loteriei Române.

Instituția anunță că în cursul zilei de marți s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 de duminică 12 mai 2019, în valoare de 22.265.937,00 lei (aproximativ 4,7 milioane de euro).

„Pe lângă premiul de categoria I, posesorul biletului norocos a obținut și 18 câștiguri de categoria a II-a, 45 câștiguri de categoria a III-a si 20 câștiguri de categoria a IV-a, valoarea totală a câștigului fiind de 22.406.795,79 lei”, se arată în comunicatul remis MEDIAFAX..

Sursa citată preciează că norocosul câștigător se numeste Andrei Butnariu, este gălățean și joaca de peste 20 de ani la jocurile loto organizate de Loteria Română.

„Dupa cum ne-a declarat, se considera un om norocos pentru ca nu este pentru prima data cand castiga la Loteria Romana. Are in palmares mai multe premii de categoria a II-a la jocul sau preferat, Loto 6/49, la care joaca, in mod constant, aceleasi numere, in aceeasi formula de joc care i-a adus duminica, 12 mai a.c., premiul cel mare. A aflat ca este marele castigator al premiului de categoria I la Loto 6/49 luni dimineata cand, conform obiceiului, si-a verificat biletul”, se arată în comunicatul remis MEDIAFAX.

Bărbatul a spus că va continua să joace pentru că speră să câștige și alte premii importante. Cu banii câștigați acum la Loto 6/49 își doreste, în primul rând, să-și ajute copiii și nepoții.

“Cine joacă, poate câștigă!” – este ideea dupa care se ghideaza norocosul câștigător.