Home » Exclusiv » El este primul bucureștean născut prin fertilizare in vitro. A devenit un cunoscut blogger de modă și… „Cred că în subconștientul meu am vrut tot timpul să…”

El este primul bucureștean născut prin fertilizare in vitro. A devenit un cunoscut blogger de modă și… „Cred că în subconștientul meu am vrut tot timpul să…”

De: C. C. 16/05/2020 | 12:05

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații savuroase despre primul bucureștean născut prin fertilizare in vitro. A devenit unul dintre cei mai cunoscuți și cool bloggeri de fashion din România, colaborează cu o mulțime de branduri celebre, iar în 2019 a fost premiat pentru Best Male Fashion & Lifestyle Blogger la premiile Digital Divas. 

Un lucru mai puțin știut despre Virgil Godeanu este că a fost primul copil născut prin fertilizare in vitro din București. După mai multe încercări, părinții săi au decis să apeleze la acest procedeu auzind de posibilitate în cadrul unei clinici. Părinții lui Virgil, alături de alte șase cupluri, au fost selectați în prima serie care urma să beneficieze de fertilizarea in vitro. Tânărul a fost norocos încă dinaintea nașterii, căci părinții lui au fost singurul cuplu care a finalizat procedeul cu o reușită. Mai mult decât atât, sarcina a fost cu două fertilizări reușite, însă fratele lui Virgil nu a supraviețuit după naștere. (NU RATA: CONFESIUNILE SOȚULUI BLOGGERIȚEI PRINȚESA URBANĂ DUPĂ CE TATĂL SĂU A MURIT UCIS DE COVID-19: „ÎN SUCEAVA ESTE EPICENTRU PROSTIEI GALACTICE”)

Virgil Godeanu, unul dintre cei mai cool bloggeri de fashion

Atunci când s-a născut, Virgil avea 44 cm și 1.820 grame, iar numele lui a fost unul cu o însemnătate puternică atât pentru el, cât și pentru familia sa. Prenumele Virgil vine de la numele prof. dr. Virgil Ancar, cel care a fost alături de părinții lui de la primul consult, iar ce-l de-al doilea prenume, Andrei, l-au ales deoarece procedura de fertilizare a fost realizată în jurul datei de Sfântul Andrei.

Imagini din arhiva persoană a familiei Godeanu

Pentru a se asigura că evoluția lui este una sănătoasă și fără riscuri, părinții lui au ținut un jurnal cu diferite etape de dezvoltare și tabele în care înregistrau fiecare modificare care intervenea lunar sau anual. Totul a fost atent monitorizat de medici și de familie. Pentru că venirea sa pe lume a fost un succes pentru toată lumea, Virgil, a avut alături, la aniversarea primului an de viață, pe toți medicii care aveau grijă de el. Mai mult decât atât, în momentul în care a trebuit să aleagă un obiect de pe tăviță, primul lui instinct a fost să aleagă seringa, ulterior alegând valuta și creionul. (VEZI ȘI: CE ”CAZIER” ARE BLOGGERIȚA CARE I-A ZĂPĂCIT PE CHELOO & BENDEAC?! ATENȚIE, IMAGINI +18!)

“Consider că toată viața mea a fost marcată de noroc, chiar și înainte de naștere. Cifra 7 este un exemplu foarte bun: ai mei au fost cuplul numărul 7, data nașterii: 07.07, totul s-a întâmplat la ora 7:00 dimineața și numărul literelor din numele de familie Godeanu este tot 7. În prezent, sunt student la medicină și cred că în subconștientul meu am vrut tot timpul să urmez o carieră în medicină. Încă de când eram mic mă fascina stetoscopul medicului pediatru”, ne-a spus Virgil Godeanu.

Familia Godeanu

”Nu mi-au ascuns nimic”

Copilăria lui a fost una fericită, neavând probleme cu adaptarea socială; Virgil a absolvit cu nota 10 școala gimnazială Maria Rosetti și a continuat cu succes studiile la Colegiul Național Gheorghe Lazăr, iar în prezent este student în anul trei la UMF Carol Davila. Un moment emoționant din viața lui Virgil a fost momentul în care mama lui i-a arătat jurnalul în care erau toate detaliile despre venirea lui pe lume.

“Mama mi-a arătat jurnalul când eram în școala generală și am fost emoționat când am văzut că mi-am lăsat și eu amprenta, niște mâzgăleli cu pixul alături de ce a scris și ea. Întotdeauna m-am simțit iubit si am trăit sentimentul acesta. Nu mi-au ascuns nimic, cuvântul «in vitro» l-am auzit în familie în discuțiile cu doctorii, la ai mei sau de la bunica. Mereu am știut asta, chiar dacă doar treptat am aflat ce înseamnă.

Pot să spun că toate trăirile mele, dar și faptul că bunicul a fost medic, au contribuit din plin la  dorința mea de a ajuta la rândul meu și poate de asta m-am hotărât să aleg la rândul meu medicina. De citit jurnalul, l-am citit mai tarziu, cu emoție și un sentiment de mare reușită”, ne-a mărturisit Virgil Godeanu.

Mama tânărului, mărturisiri emoționante!

“Am fost educată și eu cu multă înțelepciune și, drept urmare, aveam întipărit în minte că am prea multă dragoste în suflet, să o dăruiesc unui copil, dar bucuria asta nu se întâmpla. Am luat măsuri și am început investigațiile cu analize de specialitate. Am făcut tratament un an și eram într-o așteptare continuă. Nu aveam nici o piedică atunci. Nimeni nu mi-a zis că nu e posibil să rămân însărcinată. Amândoi eram sănătoși.

Cred că au trecut niște ani. Am urmărit prima reușită de fertilizare din Timișoara și m-am bucurat. Eram într-o etapă a vieții foarte optimistă și știam că trebuie să încerc și eu. Am citit în ziar de Medsana si de începerea selectării  cuplurilor pentru fertilitate și pe ultima sută de metri ne-au acceptat. Aveam investigațiile, dar trecuseră șapte ani deja, le-am refăcut pe toate și eram foarte fericită. Radiam de  mulțumire. Eram atât de sigură, chiar i-am zis domnului profesor «veți avea rezultate cu noi, luați-ne și pe noi». (CITEȘTE ȘI: CUM SE DESCURCĂ CEI MAI ÎN VOGĂ VLOGGERI “LA IZOLARE”)

De când eram în prima serie, aveam în gând doar vârsta mea de 38 ani și să mai încerc dacă nu reușesc din prima, chiar dacă pentru femei recomandarea e de 36 ani. Așa am început să cunosc celelalte cupluri și ne-am aflat poveștile speciale. A urmat o lună de injectii, care a fost foarte specială pentru mine, eram foarte veselă, hormonii primiți chiar îmi lipseau și din cauza vârstei erau modificați, iar emoțiile creșteau.

Eram cu ecografii și se vedeau  ovulele care creșteau. La o lună de la începere aveam 11 ovule. S-au prelevat de echipa de doctori greci toate ovulele și peste 3 zile aveam 7 embrioni. Ce emoții am avut când am văzut aceasta minune întâmplată. Șapte pentru că se alegeau embrionii cu o dimensiune corespunzătoare procedurii. Cei șapte au fost transferați cu urarea «mult noroc». Eram în al nouălea cer. După o săptămână am fost sunați și am primit vestea că analizele spun că totul este în regulă și am valoarea analizei cea mai bună. Norocul mă însoțea!”, își aduce aminte cu emoție în glas Maria Godeanu, mama lui Virgil.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226

Parteneri
O FETIȚĂ s-a întors de la grădiniță și i-a ARĂTAT mamei ce primise. Femeia a rămas fără cuvinte. S-a dus direct la poliție
O FETIȚĂ s-a întors de la grădiniță și i-a ARĂTAT mamei ce primise. Femeia a...
Anunț pentru absolut TOȚI cei care se vaccinează! Este foarte important să știe acest lucru
Anunț pentru absolut TOȚI cei care se vaccinează! Este foarte important să știe acest lucru
FOTO. Laura Cosoi, dezbrăcată în așternuturi! Cum s-a lăsat pozată superba blondă
FOTO. Laura Cosoi, dezbrăcată în așternuturi! Cum s-a lăsat pozată superba blondă
O studentă a fost găsită moartă lângă maşina sa. Şocul pe care l-au avut poliţiştii când s-au uitat pe camerele de supraveghere
O studentă a fost găsită moartă lângă maşina sa. Şocul pe care l-au avut poliţiştii...
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea a rămas mască
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea...
A spus că se aruncă de pe pod pentru amantă. Ce s-a întâmplat cu Gabi Bădălău
A spus că se aruncă de pe pod pentru amantă. Ce s-a întâmplat cu Gabi...
`Un astfel de virus nu este creat de natură!'. Concluziile unui medic pneumolog după ce s-a infectat cu noul coronavirus
`Un astfel de virus nu este creat de natură!'. Concluziile unui medic pneumolog după ce...
Deficitul de omega-3: semne și simptome
Deficitul de omega-3: semne și simptome
Cine este
Cine este "El Chapo" al Asiei, arestat vineri în Amsterdam. Bărbatul conducea cel mai mare...
Claudia Pătrășcanu, mesaje HALUCINANTE trimise Biancăi. A înnebunit din cauza lui Gabi Bădălău
Claudia Pătrășcanu, mesaje HALUCINANTE trimise Biancăi. A înnebunit din cauza lui Gabi Bădălău
Niciodată nu s-a văzut așa ceva în lume. Ea e fetița care are inima în afara pieptului
Niciodată nu s-a văzut așa ceva în lume. Ea e fetița care are inima în...
Melania Trump a plecat în negru de la Casa Albă şi a ajuns în portocaliu în Florida
Melania Trump a plecat în negru de la Casa Albă şi a ajuns în portocaliu...
Gata, a recunoscut! A avut probleme MARI cu bătura! „Am ajuns la o perioadă de depresie, cu patima alcoolului un pic mai mult, încercam să fug într-un colț”. Ce s-a întâmplat cu bucătarul…
Gata, a recunoscut! A avut probleme MARI cu bătura! „Am ajuns la o perioadă de...
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Fără rușine! Mesajul lăsat de o femeie, pe ușă, vecinei după ce a auzit cum țipă în dormitor: Nu mai urla că am făcut și eu...
Fără rușine! Mesajul lăsat de o femeie, pe ușă, vecinei după ce a auzit cum...
Costi Ioniță, GOL la Survivor. Colegii de echipă au fost ORIPILAȚI! FOTO
Costi Ioniță, GOL la Survivor. Colegii de echipă au fost ORIPILAȚI! FOTO
Raed Arafat aruncă BOMBA! A spus adevărul despre numărul de cazuri! Anunț teribil în plină pandemie
Raed Arafat aruncă BOMBA! A spus adevărul despre numărul de cazuri! Anunț teribil în plină...
Adevărul despre ceaiul verde și pierderea în greutate
Adevărul despre ceaiul verde și pierderea în greutate
Raed Arafat, anunț terifiant în plină pandemie de COVID-19! Toată lumea trebuie să știe!
Raed Arafat, anunț terifiant în plină pandemie de COVID-19! Toată lumea trebuie să știe!
Horocop 25 ianuarie 2021. Zodia care își atinge obiectivele dificile
Horocop 25 ianuarie 2021. Zodia care își atinge obiectivele dificile
VIDEO Momentul în care un urs aleargă un schior în Predeal. Turiştii au sunat la 112
VIDEO Momentul în care un urs aleargă un schior în Predeal. Turiştii au sunat la...
Avioanele UCIGAȘE Boeing 737 MAX vor zbura din nou în Europa
Avioanele UCIGAȘE Boeing 737 MAX vor zbura din nou în Europa
Vulpița și Viorel, decizia care i-a înfuriat pe internauți! Au fost taxați grav: „Sunteți un monument de lene!”
Vulpița și Viorel, decizia care i-a înfuriat pe internauți! Au fost taxați grav: „Sunteți un...
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru a nu fi atacată și violată”
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru...
FOTO. Cum arăta Crina Matei în tinerețe! Imagini fabuloase cu actrița în urmă cu zeci de ani
FOTO. Cum arăta Crina Matei în tinerețe! Imagini fabuloase cu actrița în urmă cu zeci...
300 de superfemei, singure si disperate sa gaseasca un iubit! E uluitor de ce nu vrea sa fie nimeni cu ele
300 de superfemei, singure si disperate sa gaseasca un iubit! E uluitor de ce nu...
Inna, fără lenjerie pe net! Filmarea cu artista a devenit virală: 400.000 de vizualizări în câteva ore! Ce mesaj i-a trimis Mihaela Rădulescu
Inna, fără lenjerie pe net! Filmarea cu artista a devenit virală: 400.000 de vizualizări în...
Ce i-a spus Jador lui Costi Ioniță înainte de consiliul de nominalizare? Acum a dezvăluit totul: „Ești prietenul meu și lumea zice că...”
Ce i-a spus Jador lui Costi Ioniță înainte de consiliul de nominalizare? Acum a dezvăluit...
Cele două oraşe din România care au luat faţa marilor capitale ale lumii, precum Londra şi Paris, şi au lăsat în urmă Bucureştiul ee
Cele două oraşe din România care au luat faţa marilor capitale ale lumii, precum Londra...
Cel mai nou pariu al lui Bill Gates. Este cel mai mare investitor într-un domeniu la care puţini s-ar fi gândit. Nimeni nu ştie care sunt planurile sale
Cel mai nou pariu al lui Bill Gates. Este cel mai mare investitor într-un domeniu...
Survivor România 24 ianuarie 2021. Cel mai dur joc dintre Faimoși și Războinici! Accidente grave în timpul probei
Survivor România 24 ianuarie 2021. Cel mai dur joc dintre Faimoși și Războinici! Accidente grave...
Imagini demne de filme XXX! Au desfăcut picioarele și și-au arătat ”veverița”!
Imagini demne de filme XXX! Au desfăcut picioarele și și-au arătat ”veverița”!
Iohannis a semnat decretul! Îți ia mașina cu totul. Acum este lege
Iohannis a semnat decretul! Îți ia mașina cu totul. Acum este lege
Podul suspendat de la Brăila va rămâne „muzeu” timp de un an. Motivul este incredibil!
Podul suspendat de la Brăila va rămâne „muzeu” timp de un an. Motivul este incredibil!
Un milionar și-a testat iubita! A anunțat-o că a rămas fara niciun ban! Reacția ei te lasa fara cuvinte, uite ce i-a zis:
Un milionar și-a testat iubita! A anunțat-o că a rămas fara niciun ban! Reacția ei...
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!