El este românul mort în accidentul din această dimineață în Ungaria!

Publicat: 24/05/2018 | 15:18

Constantin Țigănescu (30 de ani) este șoferul român care și-a pierdut viața joi dimineața (24 mai), pe o autostradă din Ungaria. Bărbatul este din Timișoara și lucra ca șofer la o firmă de transport din comuna Ortișoara, județul Timiș. Acesta era căsătorit și avea o fetiță. 

Constantin Țigănescu se afla la volanul unei camionete de 3,5 tone care a intrat frontal în alt vehicol, pe autostrada M5 din Ungaria. Bărbatul a murit pe loc, potrivit polițiștilor. Acesta rămăsese încarcerat între fiarele contorsionate ale cabinei, iar medicii nu au mai putut face nimic. Pe pagina de Facebook a tânărului au începit deja să curgă zeci de mesaje de condoleanțe.

Prietenii și familia nu își pot reveni din șoc. Autoritățile din Ungaria urmează să deschidă o anchetă și să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs teribilul accident. Autostrada a fost închisă total pe sensul de mers spre Budapesta, accidentul având loc în jurul orei 10:00. Tragedia vine la doar două zile după ce 9 români și-au pierdut viața pe un drum din Ungaria.

 

Recomandarea CIAO.RO