Elena Buhaiev a murit! Fosta campioană la scrimă va fi înmormântată sâmbătă

Publicat: 10/08/2018 | 16:16

Fosta scrimeră Elena Buhaiev a murit. Este medaliată cu bronz la Mondiale.Elena Buhaiev a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial, în proba de spadă, a făcut parte din echipa CS Farul Constanța, a fost inspector de educație fizică și sport la Inspectoratul Școlar Constanța, ulterior inspector general școlar al ISJ Constanța, dar și director în Ministerul Educației. 

Trist! După atletism, canotaj, acum si scrima trece prin durere! Elena Buhaiev a plecat dintre noi după o grea suferință! Bunul Dumnezeu sa va odihnească în pace!‘, a transmis directorul DJST Constanţa, Mariana Solomon.

De asemenea, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, precum şi fostul mare atlet al României, Ilie Floroiu, nu au rămas indiferenţa la trista veste şi şi-au exprimat regretele eterne.

Și învăţământul constănţean este din nou în doliu. Elena Buhaiev a fost inspector general la ISJ Costanţa, a trecut la cele sfinte, scrie cugetliber.ro

A fost antrenor de scrimă şi a condus ca manager Clubul Şcolar Sportiv nr.1, perioadă în care sportivii din cadrul CSS1 au avut performanţe deosebite la disciplinele atletism şi gimnastică.

Elena Buhaiev era cunoscută şi pe plan politic, fiind secretar general adjunct în PDL Constanţa. Fiind o apropiată a fostului preşedinte Traian Băsescu, după înfiinţarea PMP, Elena Buhaiev s-a înscris în PMP Constanţa, fiind vicepreşedinte în Consiliul Executiv Judeţean.

Ai fost un suflet bun şi mare pe pământ care a avut puterea să lupte din greu cu viaţa asta cruntă. Un exemplu pentru noi toţi. Acum, Dumnezeu a avut nevoie de tine să veghezi asupra celor dragi sufletului tău. Cuvintele nu îşi mai au rostul, Nina mea dragă orice aş zice nu te mai aduce înapoi, dar pentru mine ai fost cea mai bună prietenă, cel mai curat suflet şi cel mai bun om pe care l-am întâlnit în viaţa asta, mereu cu un pas mai mult. Dumnezeu să te odihnească!, a transmis Dorina Cârţog.

 

Citește și...