Elena Ceaușescu înregistra partidele de amor. Ce se aude pe casetă: “Urlă ca hiena”

Publicat: 03/11/2019 | 14:10

Potrivit documentelor oficiale întocmite în urmă cu mai bine de trei decenii, soția dictatorului comunist era obsedată de sex, în timp ce, el era timid în intimitate. Preferințele sexuale ale Elenei Ceaușescu nu se opreau în dormitorul matrimonial… Și asta pentru că ea era curioasă să știe cum fac amor soțiile nomenclaturiștilor, dar și proprii copii. Soția lui Nicolae Ceaușescu era în extaz când afla detalii dintre cele mai picante din viața intimă a altora. În plus, mai arată datele rămase în istorie, Elena Ceaușescu a înregistrat numeroase partide de amor.

Citește și: Nicolae Ceaușescu purta un ceas inteligent în timpul execuției? Ce au descoperit anchetatorii la mâna dictatorului

Elena Ceaușescu înregistra partidele de amor

Elena Ceaușescu era obsedată să știe cum făceau amor nevestele nomenclaturiștilor. Soția lui Nicolae Ceaușescu le urmărea pe aceastea, punându-i pe agenții lui Ceauseșcu să planteze microfoane în camerele lor, iar apoi asculta casetele aduse de securiști, încântată să afle detalii din viața intimă a altor oameni. Cea mai mare obsesie o avea pentru actrița Violeta Andrei, soția ministrului de externe Ștefan Andrei.

“Pe la mijlocul anilor ’70, Elena a vrut sa stie> «cum face Violeta dragoste». Cateva zile mai tarziu, cand i-am pus un magnetofon pe birou, Elena nu se mai satura ascultand inregistrarea. “Curva dracului”, a spus Elena respirand din greu. Ascult-o, draga, cum suiera din varful limbii si cum incepe-apoi sa urle ca hiena, de-ti sparge timpanele. Din acea zi, Elena a făcut o pasiune pentru Violeta. In aprilie, Elena a cerut sa i se instaleze echipament de ascultare in «camera din spate», iar dupa aceea a inceput sa pastreze casetele cu Violeta. Si altele” sunt dezvăluiri așternute în paginile cărții “Orizonturi rosii”.

Soției dictatorului comunist îi plăcea să știe cum fac amor copiii ei și o interesa să afle detalii cât mai picante din viața lor intimă.

Citește și: Cum făcea amor Elena cu Nicolae Ceaușescu. Fanteziile erotice ale tovarășei depășeau orice imaginație: “S-o văd culcată în pielea goală mişcând din fundul ei grozav până la…”

Elena Ceaușescu îi făcea vrăji soțului ei, Nicolae Ceaușescu

Arhitectul Camil Roguski a povestit cum Elena Ceaușescu îi făcea vrăji dictatorului pentru a fi sigură că nu va fi părăsită pentru o amantă. Acesta a povestit cum Elena Ceaușescu îi punea busuioc sub pernă soțului său, astfel încât să se asigure că acesta nu își va găsi o amantă.

“Ii punea lui Ceausescu, fara ca el sa stie, busuioc in pat. Dar nu care cumva sa afle el, ca precis o dadea afara. Ea mai mergea si la ghicitoare si facea si fel de fel de eforturi ca sa fie placuta de barbatul ei”, a povestit Camil Roguski.

Citește și...