Elena Merișoreanu a spus adevărul despre starea în care se află Ionela Prodan: „Am vrut să merg să o vizitez!”

Autor: Angie Voicu
Publicat: 15/04/2018 | 11:35

Ionela Prodan este internată de mai bine de o lună în spital. Starea de sănătate a cântăreței de muzică populară nu este tocmai bună. Elena Merșoranu, una dintre cele mai bune prietene de-ale artistei, a vorbit despre boala ei. 

Ionela Prodan este în continuare internată în spital, iar pe tema stării sale de sănătate s-au făcut mai multe speculații. Tot ce se știe clar este că starea cântăreței de muzică populară este una fragilă. Ea se află sub supravegherea constantă a medicilor, dar și a fiicelor sale, Anca și Anamaria Prodan.

Elena Merișoreanu a vorbit despre starea în care se află buna ei prietenă. Cântăreața a vizitat-o recent pe Ionela Prodan.

„A fost în comă ea, a fost rău. Eu când am vorbit cu ea, a fost destul de bine, mergea spre bine, dar ieri am vorbit cu Anamaria Prodan şi voiam să mă duc, abia m-am întors din provincie. Am vrut să merg s-o vizitez şi mi-a spus că nu se poate că e la recuperare, dar a zis că totul merge spre binişor. E normal să fie supravegheată pentru că face tratament”, a povestit Elena Merişoreanu pentru Antena Stars.

Care a fost primul lucru pe care i l-a spus Ionela Prodan Elenei Merișoreanu

Întâlnirea cu Ionela Prodan a amuzat-o pe Elena Merișoreanu! Se pare că în ciudat stării în care se afla, Ionela Prodan nu și-a pierdut umor. Primul lucru pe care ea i l-a spus a fost că s-a îngrășat. Cele două au glumit și au depănat amintiri.

„Când m-a văzut primul lucru: “Aaa, Lenuţo, Lenuţo nu-mi place că te-ai îngrăşat” şi i-am zis “Lasă, dragă, eu să am de unde să slăbesc dacă mă îmbolnăvesc”. Am făcut glume cu ea, ne-am amintit de turnee, am vrut s-o scot din stare şi chiar am reuşit. Să ştii că Anamaria nu s-a despărţit deloc de maică-sa, de când e acolo. Ea acolo doarme”, a mai spus Elena Merișoreanu.

Citește și...