Elena Udrea este însărcinată din nou?! Adrian Alexandrov dă din casă

Publicat: 21/06/2019 | 16:46

Elena Udrea și Adrian Alexandrov mai vor un copil! Iar asta s-ar putea întâmpla cât de curând, dacă nu cumva fosta blondă de la Cotroceni ar fi chiar însărcinată. Adrian dezvăluia, recent, că el și Elena își doresc o familie mare.

Afaceristul a povestit și despre nuntă și botez, evenimente pe care le-ar vrea acasă, în România.

„Relația noastră s-a schimbat în bine de când am devenit părinți, și faptul că ne leagă un copil acum e un lucru extraordinar. Ne simțim extraordinar acum să avem un copil așa minunat.

Distanța nu ne afectează relație pentru că eu mă duc destul de des la ele, din nefericire eu mă mai întorsc în România pentru că am business în imobiliare aici, trebuie să mă ocup de echipa pe care am reușit să o formez în doi ani. (…)

Eva Maria face aproape 9 luni, a crescut, a început deja să ne înțeleagă, adică Elena când îi spune să facă anumite lucruri, este evident că le înțelege. E cuminte, liniștită, nu prea mănâncă ce trebuie, dar îi place laptele în continuare. Încercăm să o dezobișnuim, să o  trecem pe mâncarea normală.

Nu am făcut încă botezul, să vedem ce se mai întâmplă. Nunta după botez, încercăm să le separăm. (…)

Eu m-aș gândi și la al patrulea, la al cincilea copil, îți dai seama. Atât de mult îmi plac copiii…aș face mulți. Și Elena își dorește, da, dar vedem…momentan este situația care e, aștemptăm să vedem ce se întâmplă”, a spus Adrian Alexandrov pentru VIVA!.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov au o fetiță de aproape un an, pe nume Eva Maria.

Citește și...