Elena Udrea, momente de coșmar în Costa Rica. Autoritățile au făcut anunțul

Publicat: 13/05/2019 | 11:02
Elena Udrea, momente de coșmar în Costa Rica. Autoritățile au făcut anunțul

Elena Udrea a trecut prin momente de coșmar în Costa Rica, împreună cu întreaga familie. Totul s-a petrecut în noaptea de duminică, iar autoritățile au anunțat că întreaga țară a fost afectată.

Sperietură zdravănă pentru Elena Udrea. Costa Rica a fost zguduită de un cutremur puternic. A fost vorba despre un seism cu magnitudinea de 6,1 grade pe scara Richter, în noaptea de duminică. Seismul a fost resimţit atât în întreaga ţară, cât şi în Panama. Nu s-au semnalat pagube sau victime, însă toţi toți locuitorii din Costa Rica, printre care şi familia Elenei Udrea, firește, au avut parte de momente foarte dificile.

Conform celor anunțate de autorități, seismul s-a produs la orele 13:24 (19:24 GMT) cu epicentrul la un kilometru nord-est de oraşul La Cuesta, în provincia Puntarenas, potrivit AFP.

Elena Udrea: ”Voi face o cerere de aprobare”!

Se apropie botezul fetiței Elenei Udrea, iar aceasta a mărturisit că și-ar fi dorit foarte mult ca micuța să fie creștinată în Românie. Dar nu știe dacă se va putea întâmpla asta și, în consecință, ia în calcul ca botezul să se desfășoare în Costa Rica, chiar dacă va fi vorba despre un botez catolic.

„Am tot sperat că o să fac botezul acasă, cu prietenii, cu familia, dar vom vedea. Trebuie să luăm o decizie, pentru că crește copilul, o să îi fie greu nașei să îl ridice. Dacă nu găsim o biserică ortodoxă, o vom boteza într-una catolică, voi face o cerere de aprobare. Alina Bica a filmat venirea pe lume a Evei. Voi face botezul cât mai curând posibil”, a spus Elena Udrea la o emisiune tv.

Citește și...