Elena Udrea, reacție surprinzătoare după ce Traian Băsescu și-a anunțat candidatura la Primăria Capitalei! „Gata, s-a terminat cu gluma…”

Autor:
Publicat: 11/08/2020 | 10:11
Elena Udrea, reacție surprinzătoare după ce Traian Băsescu și-a anunțat candidatura la Primăria Capitalei! „Gata, s-a terminat cu gluma…”

Luni, a fost confirmată candidatura lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei. În urma anunțului oficial, Elena Băsescu a ținut să transmită un mesaj pe rețelele de socializare legat de acest subiect. Reacția ei i-a surprins pe unii dintre internați.

Nu este un secret faptul că Traian Băsescu și Elena Udrea au avut o relație apropiată în trecut și s-au susținut mereu în demersurile politice și nici de această dată nu au făcut excepție. Traian Băsescu și-a anunțat candidatura oficială la Primăria Capitalei după ce PNL şi USR PLUS nu au acceptat şi PMP în alianţa care-l susţine pe Nicuşor Dan şi care va propune candidaţi comuni la primăriile de sector. (CITEȘTE ȘI: ELENA UDREA, DEZVĂLUIRI EMOȚIONANTE DESPRE VIAȚA DE MĂMICĂ: “DE CÂND S-A NĂSCUT EVA, PLÂNG SĂPTĂMÂNAL”. CUM O SPRIJINĂ LOGODNICUL EI, ADRIAN ALEXANDROV)

În urma anunțului, Elena Udrea a ținut să transmită un mesaj public, pe rețelele de socializare. Așa cum mulți se așteptau, ea este alături de Traian Băsescu în această „luptă” și a subliniat destul de clar acest lucru.

Mesajul, Elenei Udrea

Elena Udrea a posta pe contul personal de Facebook un mesaj de susținere pentru Traian Băsescu în cursa pentru Primăria Capitalei. Ea a evidențiat faptul că odată ce acesta candidează este imposibil să nu câștige. (VEZI ȘI: ELENA UDREA, DESPRE RELAȚIA CU TRAIAN BĂSESCU: ”DIN PĂCATE, CEL MAI BUN SFAT AL FOSTULUI PREȘEDINTE NU L-AM ASCULTAT!”)

„Gata, s-a terminat cu gluma! Candidații și susținătorii lor, cei aflați la vedere sau ascunși aiurea, prin „păduri”, își pot lua găletușele din nisip și pot merge acasă!

Traian Băsescu, candidează! Și ca întotdeauna, câștigă! Se face din nou politică în România! Se face din nou administrație în România!”, a fost mesajul pe care Elena Udrea l-a transmis.