Eleva disparuta A FOST GASITA! Vezi unde a fost Iulia Ionescu

Publicat: 15/02/2014 | 19:47
Eleva disparuta A FOST GASITA! Vezi unde a fost Iulia Ionescu

Eleva Iulia Ionescu, data disparuta in urma cu trei zile, a fost gasita de politisti. Adolescenta se afla intr-un tren care venea de la Suceava.

UPDATE 20:54 Intr-o conferinta de presa sustinuta astazi, seful Politiei Romane a precizat ca „In cursul acestei dupa-amieze, am reusit sa stabilim faptul ca minora se afla in judetul Suceava si o echipa specializata a reusit sa o identifice. In momentul de fata, ea se indreapta spre Bucuresti. Minora nu a fost victima unei infractiuni. Fetita a fost cooperanta si abia astepta sa ajunga acasa la familie. Pentru acest caz au fost primite 46 de apeluri la 112. Cand a fost gasita, era imbracata in aceleasi haine in care imbracata cand a disparut, respectiv un palton negru si pantaloni de culoare neagra”.

UPDATE 20.21 Fata a stat în aceast perioadă la schitul Acoperământul Maicii Domnului din localitatea Dorna Arini, la 5 kilometri de Vatra Dornei, judeţul Suceava.

UPDATE 20:19 In acest moment, Iulia Ionescu se afla intr-o masina a Politiei si se indreapta spre Bucuresti.

UPDATE 20.05 Potrivit unor surse, fata şi-ar fi sunat mama în cursul zilei de sâmbătă, plângând, şi a rugat-o s-o ierte. Iulia i-ar mai fi spus mamei că se întoarce acasă din pelerinaj.

Iulia Ionescu venea spre Capitala cu un tren de Suceava si a fost recunoscuta de catre un controlor. Acesta a anuntat politia, iar fata a fost redata familiei.

Copila nu avea semne de maltratare, era linistita si cooperanta, semn ca nu a fost sechestrata de nimeni in acest timp.

Potrivit Romania TV, Iulia era imbracata in haine de calugarita, iar dupa ce a fost recunoscuta a coborat cu politistii in gara Focsani, pentru ca politia sa ii confirme identitatea. Ea urmeaza sa fie adusa in Capitala.

„În jurul orei 17, angajatul CFR Călători a identificat-o – probabil că s-a gândit că este posibil să fie ea, era îmbrăcată în haine de călugăriţă. Imediat a fost anunţată poliţia, care a urcat în tren la Bacău. Însoţită de poliţie a coborât în Focşani. Când i-a verificat biletul nu şi-a dat seama, dar a doua oară când a trecut pe lângă ea a realizat, întrucât şi-a descoperit capul”, a declarat pentru România TV Alina Predescu, purtător de cuvânt CFR.

Se pare ca adolescenta a fost la o manastire din zona Moldovei, asa cum, de altfel, precizase si intr-un mesaj pe care l-a lsat inainte de plecare. „Vremea este frumoasa, eu am plecat la manastire…”, a scris Iulia pe o bucata de foaie pe care mama ei a gasit-o.

 

Citește și...