Eliberat ieri din puscarie, Sisu o ia de la capat. Afla cati bani a facut in puscarie fostul coleg al lui Puya

Publicat: 31/05/2013 | 00:00
Eliberat ieri din puscarie, Sisu o ia de la capat. Afla cati bani a facut in puscarie fostul coleg al lui Puya

Tudor Sisu, fostul component al formatiei La Familia, a fost eliberat ieri din puscarie, acolo unde a fost cazat in ultimii ani pentru trafic de droguri

Potrivit surselor CANCAN.ro, artistul nu s-a stresat sa faca bani dupa gratii, si nu „s-a cerut” la munca pentru a iesi pe poarta penitenciarului cu ceva in buzunar.

Tudor Sisu a fost un detinut model: nu a creat probleme, nu s-a batut si a preferat sa se „relaxeze” in celula. Munca pare ca nu i-a fost pe plac, si asta pentru ca nu a facut vreo solicitare in acest sens, desi avea doua avantaje:sa mai scada din zilele de pedeapsa si sa castige ceva banuti.

Cantaretul a executat doua treimi din pedeapsa
Cantaretul a executat doua treimi din pedeapsa

Pare ca nu l-a interesat acest lucru, asa ca a dat curs doar invitatiilor de a tine discursuri despre pericolul consumului de droguri, acestea fiind tinute atat in fata detinutilor, dar tinerilor care au „vizitat” puscaria Jilava cu ocazia unor programe educative pentru a afla despre ce ii paste daca trafica, sau consuma stupefiante.

Discursurile anti-drog ale fostului coleg al lui Puya au fost tinute la solicitarea oficialilor inchisorii, insa in rest Sisu a preferat sa se relaxeze. Nu a cerut sa fie scos la munca si a ales sa stea in celula. Chiar daca munca in puscarie ii aducea niste zile in minus la pedeapsa, dar si niste bani, chiar daca nu multi, insa bineveniti, avand in vedere ca are o familie. Iar ieri, Sisu a iesit pe poarta puscariei Jilava cu mainile in buzunar. Care era gol. Insa, chiar daca nu a muncit, fostul coleg de trupa al lui Puya si-a exersat talentele artistice in celula, si le a cantat colegilor melodiile care l-au facut celebru. Lucru care l-a facut popular in puscaria Jilava.
Bogdan Galca

Citește și...