Elodia 2. Răsturnare de situație! Părinții fetei din Vaslui dispărute acum șase ani, declarații uluitoare: ”Mi-a zis că-i stric ancheta!”

Publicat: 21/05/2019 | 17:19
Elodia 2. Răsturnare de situație! Părinții fetei din Vaslui dispărute acum șase ani, declarații uluitoare: ”Mi-a zis că-i stric ancheta!”

Răsturnare de situație în cazul dispariției fetei de 17 ani din comuna Ciocani, județul Vaslui! Tatăl Adrianei Motas, fata care nu mai este de găsit de șase ani, spune că ea trăiește și că ar fi fost plasată de un chirurg bârlădea, care se află printre suspecți, unor interlopi moldoveni, în Italia, pentru prostituție.

Procurorii nu reușesc să soluționeze ancheta de omor care s-a deschis în acest caz, în care principalul suspect a fost Octavian Marcu, un cunoscut chirurg bârlãdean. Părinții fetei sunt convinși că ea trăiește, tatăl acesteia fiind aproape sigur că medicul a pasat-o pe fată la niște interlopi moldoveni care au dus-o în Italia, la produs!, scrie vremeanoua.ro.

„Mie mi-a zâmbit procurorul șef când m-a văzut. Mi-a zis că fata trăiește, este în Italia și nu vrea să vină acasă. Nu mi-a spus unde este, că a zis că-i stric ancheta”, a spus Costel Motas, tatăl elevei dispărute. (CITEȘTE ȘI: ELODIA 2 | CEL MAI STRANIU CAZ DE DISPARIȚIE! ADINA A FOST DECLARATĂ MOARTĂ, IAR APOI A FOST ”ÎNVIATĂ” DE PROCURORI. DAR NIMENI NU O GĂSEȘTE!)

Pe 5 martie 2013, Adriana Motas, pe atunci elevă în clasa a X-a a Liceului “Alexandru Ioan Cuza” din Bârlad, a dispãrut în timpul unei pauze, după ce a fost luată cu mașina din fața școlii de Octavian Marcu, un cunoscut medic chirurg din oraș, care avea de peste doi ani o relație extraconjugală cu minora.

De atunci, nimeni nu a mai văzut-o pe fată.

Citește și...