Emil Săndoi, fericit după ce târgoviștenii au rămas în Liga 1: „Băieți merită felicitați!”

Publicat: 13/08/2020 | 08:47
Emil Săndoi, fericit după ce târgoviștenii au rămas în Liga 1: „Băieți merită felicitați!”

Emil Săndoi, antrenorul principal al formației Chindiei Târgoviște, a ținut să-și felicite elevii pentru performanța de a se menține în prima ligă în urma dublei manșe cu CS Mioveni pe care au câștigat-o cu scorul general de 3-1 (2-0, 1-1).

„Băieții merită felicitări! Noi i-am felicitat după joc. Am început greu partida. Am început cu o lejeritate care putea să ne coste. E important că am revenit pe parcurs. Am controlat mai mult partida. Bănuiam că în momentul în care o să înscriem, o să controlăm. Vreau să-l felicit pe Claudiu Niculescu. A făcut o treabă nemaipomenită aici. Numai șansa n-a făcut să nu ajungă în prima ligă. Vrea să creadă în continuare în calitățile pe care le are, pentru că e un băiat deosebit. Fotbalul îl va răsplăti mai devreme sau mai târziu. Nu pot să zic că îmi pare rău pentru el, că am câștigat”, a declarat Emil Săndoi.

La startul noului sezon al Ligii 1 se vor alinia echipele CFR Cluj, Universitatea Craiova, Astra Giurgiu, FC Botoșani, FCSB, Gaz Metan Mediaș, Viitorul Constanța, FC Hermannstadt, Sepsi OSK Sf. Gheorghe, Academica Clinceni, FC Voluntari, Poli Iași și Dinamo București, formații care s-au clasat în această ordine pe locurile 1-13 ale sezonului 2019-2020, UTA și FC Argeș, echipe care s-au clasat pe primele două locuri ale play-off-ului de promovare a Ligii secunde, și Chindia Târgoviște, formație care a câștigat cu scorul general de 3-1 barajul pentru menținerea/promovarea în Liga 1 cu CS Mioveni.