Emil Săndoi: „Vom aborda duelul cu CS Mioveni cu seriozitate maximă!”

Publicat: 09/08/2020 | 07:19
Emil Săndoi: „Vom aborda duelul cu CS Mioveni cu seriozitate maximă!”

Emil Săndoi, antrenorul principal al formației Chindia Târgoviște, a declarat că se așteaptă la un meci greu astăzi pe „Ilie Oană” din Ploiești cu CS Mioveni.


BILETUL ZILEI » „SPORTUL REGE” ESTE LA PUTERE ȘI ASTĂZI!    

Duelul va începe la ora 20:30 și va fi primul din „dubla” dintre cele două formații care va decide cea de-a 16-a echipă care se va alinia la startul noului sezon competițional al Ligii 1 care va debuta pe 22 august.

„Trebuie să fim pregătiți pentru orice. Nu știam ce decizie se ia până la urmă, dar știam că au fost discuții pe tema asta. Mă bucur că ni se va da șansa să rămânem în Liga 1. Eu am susținut mereu că în România ar trebui să fie un campionat cu mai multe echipe. Întâlnim o echipă de Liga 2, dar o echipă bună, care are în componență mulți jucători valoroși. Cu unii chiar am lucrat, cu Mazarache și Herghelegiu la Craiova și cu Costin la FC Argeș. Nu va fi un joc ușor, dar, în ultima perioadă, evoluția noastră a fost mult mai consistentă, iar eu și staff-ul meu avem cinci săptămâni de când lucrăm cu băieții. Au înțeles ce ne dorim de la fiecare jucător și de la fiecare meci. Nu vom fi relaxați, vom aborda aceste două partide cu seriozitate maximă”, a decarat Emil Săndoi, antrenorul principal al formației Chindia Târgoviște.

Manșa tur a barajului pentru menținerea/promovarea în prima ligă va avea loc astăzi de la ora 20:30 în timp ce returul este programat a se disputa la Mioveni pe 12 august.