Emilia Popescu, asa cum putini si-o amintesc! Dans dracesc pe ritmuri populare!

Publicat: 08/07/2015 | 22:31
Emilia Popescu, asa cum putini si-o amintesc! Dans dracesc pe ritmuri populare!

Emilia Popescu este astazi unul dintre numele grele ale scenei artistice din Romania. In tinerete, serioasa vedeta de acum aparea asa cum putini si-ar imagina-o - dansand draceste, dand din fund si din sani pe ritmuri de muzica populara.

Actrita Emilia Popescu era, la inceputul carierei ei, o tanara care deborda de energie si care molipsea pe toata lumea din jurul ei cu pofta de viata. Putini dintre admiratorii sai isi mai amintesc de vedeta asa cum aparea ea cu ani in urma, cand facea ravagii cu felul in care se misca pe diverse ritmuri muzicale.

Emilia Popescu

Dansa pe rupte si isi unduia trupul in fel si chip, asa cum nimeni dintre cei care o stiu asa cum este ea astazi nu si-ar fi imaginat-o vreodata.

Moment memorabil

Emilia Popescu

Unul astfel de moment memorabil este cel pe care Emilia Popescu l-a interpretat in pelicula „In fiecare zi mi-e dor de tine”, realizat in anul 1987 de regizorul George Vitanidis. In filmul respectiv, tanara Emilia Popescu joaca rolul fiicei celebrilor actori Stela Popescu si Alexandru Arsinel.

Emilia Popescu

In multe scene din pelicula respectiva, apare cantand si dansand pe rupte.

Emilia Popescu

Cea mai haioasa si mai plina de energie este cea in care Emilia Popescu apare pe scena imbracata in costum de oas si rupe scena in timp ce se misca draceste pe ritmurile melodiei „Turai, ma”.

Provine din familie de artisti

Emilia Popescu, in varsta de 49 de ani, este fiica unei balerine, Malu Popescu, si a lui Emil Popescu, actor la Opereta. A debutat in anul 1985, in filmul „Morometii”. Pana in anul 2009, ea a fost casatorita cu Ionut Stefanescu, impreuna cu care are o fiica, Maria.

(D.A.)

Citește și...