Emily Burghelea îl pune la punct pe Dani Mocanu, după ce manelistul a umilit-o. Blondina, mesaj dur: „Așa ceva nu se face”

Autor:
Publicat: 16/09/2020 | 08:18
Emily Burghelea îl pune la punct pe Dani Mocanu, după ce manelistul a umilit-o. Blondina, mesaj dur: „Așa ceva nu se face”

Colaborarea dintre Dani Mocanu și Emily Burghelea a luat o turnură urâtă pentru fosta asistentă de la Acces Direct. Blondina a fost umilită de manelist în spațiul public, dar a reacționat rapid și a transmis un mesaj dur, prin intermediul căruia l-a pus la punct. 

De curând, Dani Mocanu a lansat melodia „Cireșica”, iar piesa se bucură de un real succes pe Youtube, aflându-se în trending.

La insistențele celebrului producător Alex Ceaușu, Emily Burghelea a acceptat să apară în videoclipul lui Dani Mocanu, să danseze și să se afișeze în ipostaze drăguțe, de dragul scenariului videoclipului. Cu toate acestea, colaborarea cu Dani Mocanu i-a lăsat lui Emily Burghelea un gust amar. De ce? Mai exact, manelistul a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu el și Emily, în care blondina este surprinsă cu gura deschisă.

Emily Burghelea l-a pus la punct pe Dani Mocanu, printr-un mesaj dur

Mai mult, Dani Mocanu a pus și o descriere jignitoare la adresa lui Emily Burghelea, iar internauții au lăsat tot felul de comentarii umilitoare pentru blondină.

„Ce vă inspiră blonda?” a scris Dani Mocanu, în dreptul imaginii. Cu toate acestea, Emily Burghelea nu a rămas indiferentă și l-a pus la punct imediat pe manelist.

„Pentru faptul ca mi-au spus că Dani Mocanu vrea să-și schimbe imaginea și să devină cine e cu adevărat pentru că el nu e cum s-a prezentat în fața publicului de-a lungul timpului. El nu e atât de dur, este un lucru bun, dar mi-a greșit extraordinar de tare.

După ce am apărut în videoclipul lui, a postat o poză care pe mine m-a deranjat extraordinar de tare. Nu se face așa ceva niciodată. A preluat-o presa și nu-mi face cinste. În poză sunt cu gura deschisă și stau pe vine și el a scris „ce vă inspira blonda?”. Stateam așa pentru că eram în timpul filmărilor. Așa ceva nu se face”,a spus, revoltată, Emily.