Emoționant! Mesajul Simonei Gherghe pentru fiul ei: ”Dragă Vlad, dragul meu bebeluș…”

Publicat: 14/05/2020 | 09:41

Simona Gherghe a trecut, de curând, printr-o dramă, bunica ei a decedat, iar la înmormântare au participat, conform legii din starea de urgență, doar opt persoane. Fosta prezentatoare de la Acces Direct a trecut apoi printr-un moment emoționant, ziua fiului ei, Vlad, pe care nu a putut să o organizeze așa cum și-ar fi dorit.

CITEȘTE ȘI: MESAJUL SFÂȘIETOR AL SIMONEI GHERGHE: ”DRUM LIN, MAMAIE…”

Simona i-a ”dăruit”, însă, un mesaj emoționant, pe rețeaua de socializare. ”Draga Vlad, cand a trecut anul asta? Un an plin, greu, frumos. De fapt, cu de toate. Ca viata. Dragul meu bebelus, te-ai facut mare asa de repede… cat am clipit de 12 ori. E o aniversare cum nu mi-as fi imaginat. In “tatatina”, cum spune sora ta, Ana.

NU RATA: MESAJUL SFÂȘIETOR AL SIMONEI GHERGHE DUPĂ MOARTEA COLEGULUI ”ZEFI”: ”MĂ TOT GÂNDESC ȘI NU-MI VINE SĂ CRED!”

Fara familia largita si fara prieteni. Dar tu sa stii ca esti tare iubit! Si iti promite mama o petrecere mare, mare, cand om scapa de pandemia asta. Uite, Vlad, lumea, iti voi spune atunci. Caci, puiule, lumea nu e doar casa noastra. Lumea nu e doar curtea in care iesim in fiecare zi. Lumea e frumoasa! Si mami si tati or sa ti-o arate intr-o buna zi… Planuiam sa mergem, de Paste, la munte, la Bran. Ar fi fost prima ta vacanta. La fel cum planuiam sa mergem cu totii pe o insula frumoasa, in Grecia, la vara. Si intr-un loc minunat, la schi, in vacanta de iarna”, a scris Simona.

Simona Gherghe, pentru Vlad: ”Trăim vremuri care ne apasă!”

Simona Gherghe a continuat mesajul emoționant, explicându-i micuțului că această pandemie va trece, iar excursiile planificate vor fi bifate, fără îndoială. Dar, Vladucule, nici Branul, nici Insula insula aia frumoasa, nici Alpii nu pleaca nicaieri. Vor fi acolo si peste un an sau doi. Vezi tu, puiule, traim vremuri pe care nici nu le-am fi banuit. Vremuri care ne apasa si care ne fac sa traim cu teama. Iar noi fix asta nu vrem. Sa simtiti voi teama noastra.

VEZI AICI: SIMONA GHERGHE, ANUNȚ ÎNGRIJORĂTOR ÎN PLINĂ PANDEMIE DE CORONAVIRUS: ”CÂND REVINE DUREREA ÎMI VINE SĂ MĂ URC PE PEREȚI”

Nu stie mama cat va dura toata teama asta, dar, intr-un colt al sufletului meu, stiu, simt ca o sa fie bine. Pentru tine, pentru Ana, pentru toti prietenii vostri. Pentru ca voi sa puteti sa cunoasteti lumea asta buna si frumoasa. Ca sa ne putem bucura de o plimbare in parc, fara masti si manusi, de o imbratisare, de o baie-n mare sau de-o drumetie in munti. Lumea asta de dincolo de casa. Lumea asta mare si frumoasa… La multi ani, copil solar, cu ochii ca cerul! Sa fii fericit!”, este mesajul emoționant al Simonei Gherghe.

Citește și...