Episod rupt din pilda „fiului risipitor”! Ce face baiatul unuia dintre cei mai bogati condamnati din Romania!

Publicat: 22/12/2014 | 19:22

Cu tatal la inchisoare, mama care se zbate sa nu piarda casa, fiul lui Relu Fenechiu isi fideaza parintii si sparge banii in Londra impreuna cu iubita lui!

Condamnat la cinci ani de inchisoare, la inceputul anului, intr-un dosar de evaziune fiscala, fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, a primit in urma cu doar cateva zile lovitura de gratie!

Sotia l-a anuntat ca mare parte din averea lor s-a dus pe apa sambetei dupa ce magistratii au decis sa recupereze de la el 1,5 milioane de euro, o parte din prejudiciul provocat in “Dosarul Transformatorul”, cel care l-a trimis de altfel dupa gratii.

relu fenechiu

Daca Fenechiu plateste cu libertatea pentru acuzatiile de abuz in serviciu dup ace a masluit o licitatie, acum este randul familiei sa sufere. Executorii jduecatoresti vor porni evaluarea averii pe care fostul ministru a acumulat-o, iar principalul obiectiv vizat este casa pe care acesta o are in Iasi.

Fiul risipitor nu se nuita in spate

Decizia executorului judecatoresc vine dupa ce, la finalul lunii noiembrie, magistratii au aprobat executarea silita a proprietatilor lui Fenechiu, desi acesta inaintase mai multe contestatii la Tribunalul Bacau.

Sotia lui Fenechiu, despre care multi stiu ca a fost cantareata de muzica populara, se poate gandi la o reintoarcere pe scena, in conditiile in care familia ei se confrunta cu probleme financiare foarte mari in aceasta perioada.

Relu Fenechiu s-a casatorit in 2007 cu Mariana Ivan intr-un castel din Austria (sursa Q Magazine)
Relu Fenechiu s-a casatorit in 2007 cu Mariana Ivan intr-un castel din Austria (sursa Q Magazine)

Singurul care se gandeste cel mai putin la situatia disperata a familiei pare a fi baiatul lui Fenechiu, Alexandru, plecat sa studieze in Anglia.

Alexandru Fenechiu

Baiatul, obisnuit sa aiba bani la discretie si sa-si cumpere orice isi doreste, nu face rabat de la “obiceiurile” vechi, chiar daca mama lui risca sa ramana fara casa!

Alexandru Fenechiu

El recunoaste ca este dependent de cumparaturi si ori de cate ori are ocazia, cheltuie bani in magazinele scumpe din Londra. La fel se intampla si cu iesirile in oras, pe care tanarul le “marcheaza” cu bauturi dintre cele mai fine, atat pentru el, cat si pentru iubita lui.

(M.A.)

 

 

Citește și...