Era in topul bogatilor, acum este executat silit. Afla carui afacerist i se vinde un teren de aproape 400.000 lei

Publicat: 21/01/2014 | 01:11

In urma cu cativa ani figura in topul celor mai bogati romani, cu o avere estimate la 39 de milioane de euro, iar in prezent este executat silit de o banca pentru ca nu si-a indeplinit anumite obligatii.

Gyorgy Baba era in 2006 in plina glorie, afacerile ii mergeau de minune, insa la un moment dat s-a intamplat ceva, iar acum este executat silit. Omul de afaceri din Targu-Secuiesc care a fondat un lant de retail de electronice, electrocasnice si IT la mijlocul anilor ’90, a fost somat de banca sa-si plateasca datoriile pe care le are, insa cum acest lucru nu s-a intamplat, s-a trecut la vanzarea unor bunuri care-I apartin. Astfel, executorul judecatoresc a scos la vanzare un teren din Bucuresti in suprafata de 566 metri patrati. Pretul de incepere al licitatiei a fost stabilit la 377.900 lei.

A participat la “Arena Leilor”

Gyorgy Baba este executat silit
Gyorgy Baba este executat silit

Gyorgy Baba a participat in trecut la emisiunea “Arena Leilor” de la TVR, un show de bussines, acolo unde s-a descurcat de minune. Milionarul dadea sfaturi tinerilor care doreau sa-si deschida o afacere, daca ideile acestora erua viabile. Conceptul emisiunii presupunea ca un antreprenor sau viitor antreprenor sa prezinte „leilor” din emisiune o idee de afaceri, dupa ce a trecut printr-o selectie riguroasa. Acesta negocia, iar daca era convingator obtinea finantarea.(B.G.)

 

Citește și...