„Eram oribil”! Cum arăta Cătălin Botezatu vopsit blond. Imaginile rușinoase pe care le vrea șterse

Publicat: 19/05/2019 | 14:39

Cătălin Botezatu este un trendsetter nu doar în materie de haine, ci și de frizuri. Are însă un regret amar pentru un gest făcut în urmă cu mai mulți ani care acum îl costă… multă rușine! 

Nu doar blondele au fost mereu ”la modă”. În urmă cu aproape 30 de ani, Botezatu crea un mare trend în rândul bărbaților: „Chiar am fost blond, blond. Cred că aveam 23-24 de ani. Eram oribil. Atunci era nebunia aia să te faci blond, să te bronzezi, dar eram oribil. Văd acum poze și-mi zic: ce horror eram! Nu m-am vopsit singur, mă făcea Costel de la Blondie, un artist extraordinar, un hair-stylist nemaipomenit, care are și o școală extraordinară. Dintotdeauna am fost un pedant, am avut hair-stylistul meu. Pe lângă Costel, aveam o doamnă, Flori, care mă tundea tot timpul, după care a venit Laurent Tourette”, a povestit amuzat designerul pentru libertatea.ro.

Cătălin Botezatu a acordat un interviu în care a vorbit despre operațiile estetice, după ce s-a spus că, de-a lungul anilor, ar fi suferit mai multe intervenții.

Folosesc cosmetice de calitate și cam atât, altceva nu fac. N-am niciun lifting, nicio operație estetică. Deocamdată! Dar nu cred că aș fi atât de penibil ca bărbat încât să fac tot felul de operații din astea. Acum sunt sigur că arăt obosit, dar în general arăt binișor”, a spus Cătălin Botezatu conform viva.ro.

Anul trecut, Cătălin Botezatu a ajuns, de urgență, la spital. Întrebat care mai este starea sa de sănătate, celebrul designer a declarat: “Cu inima stau bine la figurat. La propriu…trebuie să mai merg la un control. Oboseala își spune cuvântul. Muncesc  foarte mult la proiectele de televiziune, am prezentări prin toată lumea. E greu și nu mai am 20 de ani, dar mergem înainte”.

 

Citește și...