Eros Ramazzotti și Marica Pellegrinelli, divorț după 10 ani de relație: ”Suntem liniștiți!”

Publicat: 11/07/2019 | 10:07

Cântărețul italian Eros Ramazzotti a anunțat că divorțează de Marica Peregrinelli, după o căsnicie care a durat cinci ani. S-a zvonit că în relația lor lucrurile nu ar merge tocmai perfect, dar acum este oficial. Își spun “adio” după 10 de relație, dintre care 5 de căsnicie!

Spre tristețea celor care i-au îndrăgit, cei doi au anunțat, printr-un comunicat, că o iau pe drumuri separate.

„Au fost 10 ani minunați și împreună am construit o familie minunată. Și am fost fericiți într-un fel pe care nu-l vom uita niciodată. Decizia a fost de comun acord și vom continua să ținem legătura”, se arată în comunicat.

Chiar dacă nu se cunoaște motivul oficial al rupturii, presa italiană speculează că ar putea fi vorba despre răcirea relațiilor dintre cei doi.

Eros Ramazzotti și Marica Pellegrinelli au împreună doi copii: Rafaella Maria și Tulio Gabrio.

“Suntem liniștiți cu această decizie comună și vom continua să ne vedem adesea. Relațiile noastre sunt pașnice, iar dragostea dintre noi a rămas și s-a transformat în respect. Respectul reciproc rămâne neschimbat. Vă rugăm pe toți, pentru liniștea copiilor noștri în special, să ne respectați intimitatea, așa cum este normal în momentul separării”, au mai transmis Eros Ramazzotti și Marica Pellegrinelli prin intermediul unui comunicat de presă, potrivit ansa.it

Povestea de dragoste dintre Eros Ramazzotti și Marica Pellegrinelli a început în urmă cu 10 ani, după despărțirea cântărețului de Michelle Hunziker, prima lui soție. Deși între cei doi exista o diferență de vârstă notabilă, mai exact 24 de ani, Eros Ramazzotti și Marica Pellegrinelli au decis să continue relația, iar în anul 2014 s-au căsătorit

Fanii cuplului au fost uimiți de decizia pe care cei doi au luat-o, având în vedere că nu au dat niciodată semne că ar avea probleme în relație. Deși părea că Eros Ramazzotti și Marica Pellegrinelli au o familie fericită și că au descoperit secretul mariajului perfect, se pare că au existat o serie de neînțelegeri care, în final, au dus la divorț.

Citește și...