Este imaginea fericirii, dar, după câteva ore, proaspăta mireasă a murit! Gestul făcut de soțul ei

Publicat: 11/01/2019 | 17:43

O țară întreagă s-a cutremurat și a plâns la auzul veștii despre mireasa care a murit la câteva ore după ce s-a căsătorit! S-a întâmplat în Statele Unite ale Americii!  

Heather Mosher, o femeie din Statele Unite ale Americii, în vârstă de 31 de ani, și-a văzut visul cu ochii, deși se afla pe un pat de spital și, cu puțin timp în urmă, aflase că suferă de o boală cruntă. S-a căsătorit!

Femeia s-a măritat în rochia de mireasă, iar după 18 ore de la ceremonie a murit. Heather Mosher a fost cerută în căsătorie chiar în ziua în care a aflat despre boala de care suferă. Aceasta a încercat timp de câteva luni toate tratamentele posibile, însă au fost fără succes.

Soțul ei i-a promis că vor duce planul la bun sfârșit și că se vor căsători chiar și în spital. Doctorii i-au spus logodnicului că femeia nu va mai rezista mult timp, astfel nunta a avut loc cu doar două zile înainte de Crăciun.

Tânăra a îmbrăcat în rochia de mireasă şi a încercat să rămână vesela. Rezerva de spital s-a umplut de rudele celor doi, scrie rtv.net.

Cei doi s-au căsătorit, dar trista veste a venit câteva ore mai târziu. Femea a murit din cauza cancerului la sân, dar împăcată cu gândul că a reuşit să devină soţia bărbatului pe care îl iubea.

Citește și...