Este oficial » Wimbledonul a fost anulat » Ediția cu numărul 134 va avea loc în 2021!

Autor:
Publicat: 02/04/2020 | 12:11
Este oficial » Wimbledonul a fost anulat » Ediția cu numărul 134 va avea loc în 2021!

Este oficial. După Grand Slam-ul de la Roland Garros, și turneul de la Wimbledon, programată inițial între 29 iunie și 12 iulie a fost anulat.


Cele mai variate tipuri de pronosticuri, precum și super cotele zilei, le găsiți pe www.pariuri1x2.ro.


Dacă „Grand Slam-ul” de la Paris ar urma să se joace între 20 septembrie și 4 octombrie, în timp ce US Open se va juca, probabil, în perioada 31 august – 13 septembrie, în schimb turneul londonez pe iarbă nu va mai avea loc în acest an.

Organizatorii de la „All England Club” au ținut să precizeze că nu vor avea nicio pierdere financiară, pemtru că întrecerea a fost asigurată în cazul unei epidemii.

De asemenea, organizatorii au precizat că vor fi despăgubiți cei care au cumpărat bilete dar și deținătorii de drepturi de televiziune afectați de această decizie de anulare a turneului, prima din 1945 și până în prezent.

Turneul de la Wimbledon era prevăzut a se desfășura în perioada 29 iunie -12 iulie, dar a fost anulat în urma pandemiei de coronavirus care a pus stăpânire pe întrega lume.

Cei de la „All England Club” au anunţat că cea de-a 134-a ediţie a turneului va avea loc în perioada 28 iunie – 11 iulie 2021.

După cum bine știți, campionii en-titre de la Wimbledon sunt Simona Halep, compatrioata noastră câștigând ediția trecută a turneului londonez la simplu feminin și sârbul Novak Djokovici care s-a impus la simplu masculin.