Este sau nu însărcinată Andreea Marin? ”M-aș grăbi spre asta…”

Publicat: 08/01/2019 | 16:43

În ultima vreme au existat zvonuri conform cărora Andreea Marin ar fi însărcinată cu al doilea copil. Ei bine, vedeta a spus adevărul gol-goluț despre presupusa sarcină!

Andreea Marin și-a găsit din nou fericirea în brațele lui Adrian Brâncoveanu, un bărbat șarmant, care în plus are și o importantă funcție peste hotare, cea de consul. Așa că fanii s-au întrebat dacă nu cumva Andreea Marin își dorește un al doilea copil. Ei bine, vedeta a spus totul despre o posibilă sarcină. (CITEȘTE ȘI: IMAGINE RARĂ! CUM ARĂTA ANDREEA MARIN LA 20 DE ANI, CÂND PREZENTA „ȚARA LUI PITICOT”)

„M-aş grăbi spre asta (n.r. spre a avea un copil), dacă Dumnezeu ar fi de acord. Nu sunt însărcinată, altfel nu aş mai trage atât de tare la sală” a spus Andreea Marin, într-o emisiune de televiziune.

Andreea Marin, îndrăgostită lulea

Dintotdeauna, Andreea Marin a fost o persoană extrem de discretă atunci când a venit vorba despre viața ei privată însă de ceva timp vedeta nu se mai ascunde deloc! Andreea Marin trăiește o poveste de dragoste ca-n filme cu Adrian Brâncoveanu și nu ezită să-și arate iubirea față de el cu orice ocazie pe care o are. (VEZI ȘI: ANDREEA MARIN, MESAJ EMOȚIONANT ÎN A DOUA ZI DE CRĂCIUN: ”PENTRU MINE CRĂCIUNUL…”)

„Da, aceasta este o regulă. Pentru că vrem să rezistăm împreună și pentru că ținem unul la celălalt și prețuim timpul nostru împreună. Și da, facem asta pentru că o relație nu poate rezista fără prezența fizică. Ne vedem atât de des cât putem. Sau undeva la mijlocul drumului, sau vine el acasă. Îmi place când viața îmi aduce ceva nou, nu compar experiențele între ele și  îmi place când viața îmi arată că toate ideile mele preconcepute nu stau în picioare pentru că se poate să fie mai bine și mai frumos într-un fel pe care nu l-am plănuit.”, a spus Andreea Marin în urmă cu ceva timp.

Citește și...