„Este un OZN”. Fenomen paranormal observat pe cer, în timpul furtunii electrice

Publicat: 03/07/2019 | 08:34
„Este un OZN”. Fenomen paranormal observat pe cer, în timpul furtunii electrice

 

Fenomen paranormal observat pe cer, în timpul unei furtuni electrice care a lovit Kiowa, Colorado – SUA. Toți cei care au vizionat filmarea au ajuns la concluzia că imaginile par desprinse, pur și simplu, dintr-un film science-fiction, declarându-se uimiți.

Bineînțeles, speculațiile nu au lipsit, fiind lansate ipoteze diverse. Mulți dintre internauți au fost de părere că este vorba, într-adevăr, de un obiect zburător neidentificat, alții mulțumindu-se să afirme că totul este doar o manifestare a naturii dezlănțuite.

”Este un OZN, cu tehnologia lor se pot materializa sau dematerializa în orice forma doresc…”, ”Pare o imagine desprinsă din filmele SF”, au fost două dintre comentariile lăsate de internauții care au vizionat clipul.

În anul 2014, tot în Colorado, locuitorii au anunțat că au văzut pe cer… 3 OZN-uri, însă autoritățile au dezmințit o astfel de ”apariție”.

„NORAD nu a semnalat nicio anomalie în acea locație. Investigăm cazul”, a declarat, la vremea respectivă, maiorul Beth Smith, purtătorul de cuvânt al Comandamentului nord-american de Apărare Aerospațială.

Citește și...