“Eu sunt Oana Zavoranca, satanista si golanca! Curva de tigani si poama ce-a vrut sa-si omoare mama!

Publicat: 13/07/2015 | 16:30
“Eu sunt Oana Zavoranca, satanista si golanca! Curva de tigani si poama ce-a vrut sa-si omoare mama!

Oana Zavoranu este luata  peste picior de Corneliu Vadim Tudor. Intr-o poezie-pamflet care apare in cea mai recenta carte publicata de Vadim Tudor, "Tribunul" o face cu ou si cu otet pe actrita. 

De-a lungul anilor, Corneliu Vadim Tudor a avut o relatie cu suisuri si coborasuri cu familia Oanei Zavoranu. Daca cu mama actritei, Marioara, s-a impacat cu doar cateva zile inainte ca femeia sa se stinga din viata pe patul de spital, la data de 17 aprilie anul acesta. 

Vadim Tudor sterge pe jos cu fosta sotie a lui Pepe in cea mai recenta carte pe care a publicat-o. Este vorba despre un volum care cuprinde 253 de poezii cu valoare de pamflet, una dintre acestea, extrem de dura, fiind dedicata controversatei vedete.

 

„Am o gura de canal/Si-un jet de laturi mortal”

 

Pamfletul scris de Corneliu Vadim Tudor despre Oana Zavoranu

 

Versurile dedicate de Vadim Tudor Oanei Zavoranu sunt cat se poate de directe si de explicite. Scriitorul o ia rau de tot peste picior pe bruneta pe care, in ultimii ani, a tot atacat-o.

 

Iata pamfletul lui Vadim:

 

„Eu sunt Oana Zavoranca
Satanista si golanca
Curva de tigani si poama
Ce-a vrut sa-si omoare mama”

 

Pamfletul scris de Corneliu Vadim Tudor despre Oana Zavoranu

 

„Eu sunt Querida nefasta
Din telenovela proasta
Ma vand de la paispe ani
La interlopii tigani….

… Am diploma de jurista
Desi sunt doar malahista
Am o gura de canal
Si-un jet de laturi mortal”

„Nu vreau cruce, ci topot
Sau poate un vibrator
Si poze cu mine goala
Ca sa-i bag pe popi in boala”

 

Pamfletul scris de Corneliu Vadim Tudor despre Oana Zavoranu

 

Alaturi de Oana Zavoranu, Vadim a mai dedicat a mai scris astfel de poezii si despre Traian Basescu, Elena Udrea sau Adrian Nastase.

 

In urma cu ani o ridica in slavi

 

In urma cu cativa ani, Corneliu Vadim Tudor facea o mutare neasteptata, numind-o pe Oana Zavoranu responsabila cu imaginea in cadrul Partidului Romania Mare.

 “Va dati seama ca nu o vom pune sa care bannere sau sa lipeasca afise cu bidineaua. Ea arata bine si vorbeste bine. Nu trebuie sa faca nimic special. Trebuie sa stea cum sta acum langa mine si sa zambeasca frumos. Si nu ne mai trebuie nici campanie electorala, la un popor care este avid de frumusete”, spunea Corneliu Vadim Tudor despre Oana Zavoranu.

 

Alaturi de mama Oanei in ultimele zile de viata

 

marioara zavoranu

 

Desi era certat cu Marioara Zavoranu, Corneliu Vadim Tudor a decis sa se impace cu femeia in ultimele ei zile de viata. Politicianul a mers la Spitalul Fundeni, unde mama Oanei Zavoranu era internata, si a stat de vorba cu aceasta. Atunci, „Tribunul” i-a transmis si Oanei un mesaj prin care ii spunea ca ar fi bine sa renunte la ranchiuna si sa mearga sa-si vada mama bolnava.

 

CITESTE SI:

Vadim e falit, dar fata lui traieste pe picior mare! Soferul o conduce cu bolid de lux si a incalcat toate regulile de circulatie

Bianca Dragusanu, fata in fata cu Vadim Tudor! Tribunul a jignit-o in direct pe blondina! “Sper sa faca niste copii cretini!”

(D.A.)

Citește și...