Eugen Tomac, liderul PMP, salută de pe ”Parc des Princes” titlul luat de PSG: ”Alături de campioni!” Cine a fost lângă el la Paris?

Publicat: 21/04/2019 | 23:53
Eugen Tomac, liderul PMP, salută de pe ”Parc des Princes” titlul luat de PSG: ”Alături de campioni!” Cine a fost lângă el la Paris?

Eugen Tomac, președintele PMR și candidat la ”europarlamentare”, a fost prezent pe stadionul ”Parc des Pinces”, unde PSG a a jucat cu AS Monaco. Parizienii câștigaseră deja campionatul, pentru că, în aceeași etapă, însă cu doar câteva ore mai devreme, Lille a remizat la Toulouse (0-0) și nu mai are nicio șansă.

Eugen Tomac a asistat la meciul în care PSG a savurat un nou titlu de campioană a Franței. Și nu a rezistat tentației de a face un selfie, alături de băiatul său, pe marea arena pariziană. L-a postat apoi pe pagina lui de socializare, unde a fost martor al meciului câștigat clar de parizieni, care au făcut o ultimă demonstrație de forță în fața propriilor suporteri.

OSC Lille, locul doi în clasament, are 65 de puncte, iar PSG, 81, astfel că nu mai poate fi depăşită, cu cinci etape înainte de finalul sezonului din Ligue1.

Tomac a adunat multe comentarii de apreciere și încurajare, de asemenea, o grămadă de like-uri. ”Doamne Ajuta Tuturor in Familie! La Multi Ani de Florii”, ”Uniti in Familie si In Europa”, Felicitari, copil minunat”, ”Intotdeauna, alaturi de campioni! Felicitări!”, sunt câteva dintre ele.

Eugen Tomac: „Acasă la Preşedintele Trump”

Eugen Tomac a avut privilegiul de a da mâna cu Donald Trump, președintele Statelor Unite ale Americii, în urmă cu aproximativ o lună. Cum a decurs întâlnirea de la reședința din Florida a șefului SUA? Eugen Tomac povestește: „Acasă la Preşedintele Trump. În această seară am fost invitat la reşedinţa din Florida a Preşedintelui Statelor Unite, Donald Trump, la o cină festivă organizată de Partidul Republican cu prilejul “Lincoln Day”. Am răspuns acestei invitaţii din partea partenerilor mei politici din Statele Unite, deoarece eu cred cu tărie în parteneriatul dintre statele noastre. Gazda noastră, familia Trump, a oferit tuturor celor prezenţi o adevărată lecţie de patriotism. A fost o seară în care am auzit multe lucruri frumoase despre America şi despre cum se face politica activa în cea mai veche şi consolidată democraţie din lume”, a scris Eugen Tomac pe Facebook.

„Întâlnirea cu Preşedintele Donald Trump şi Melania Trump a fost un moment unic şi i-am adresat liderului de la Casa Albă invitaţia de a vizita ţara noastră!”, a mai dezvăluit liderul PMP.

Citește și...