Ex-iubitul milionar al Roxanei Nemeș și-a ”oficializat” la un șpriț de vară relația cu Rocsana Marcu!

Publicat: 23/08/2018 | 23:56

Da, au dat-o pe față! Rocsana Marcu și Călin Hagima au ieșit, oficial, la o masă într-unul dintre cele mai cunoscute terase din Capitală. Omul de afaceri și celebra Rocsana nu se mai ascund de câteva zile! (Super oferte la accesorii gaming) Relația lor a începul prin luna iunie a acestui an, timp în care cei doi au preferat să se ferească de ochii lumii. Dar pentru că relația a decurs perfect, cei doi au spus că ”perdeaua” nu mai are rost. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă imaginile cu cei doi iubăreți la taclale.

Călin Hagima a iubit-o pe cealaltă Roxana, Nemeș, dar nu a fost să fie. Cei doi s-au despărțit, așa că omul de afaceri și-a căutat fericirea în altă parte…  (Console si accesorii gamingNu departe, totuși… Rocsana Marcu i-a ieșit în cale și a abordat-o. A ieșit perfect. Din imaginile pe care le-a surprins CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, reiese că relația dintre cei doi este cât se poate de bună.

CITEȘTE ȘI: CĂLIN HAGIMA E ISTORIE! ROXANA NEMEŞ IUBEŞTE DIN NOU! CUM ARATĂ IUBITUL ARTISTEI: ”EL ARE UN COPIL!”

Călin și Rocsana au avut nevoie de doar câteva zile pentru a-și da seama că se potrivesc de minune. Dar au stat, ușor, ascunși o perioadă… Care s-a încheiat brusc, pentru că amândoi au hotărât să-și asume sentimentele. Așa că au ieșit, de mână, la terasă. Au comandat ”light”, suc, au vorbit, glumele au fost la ordinea zilei. Puțin peste două ore au stat cei doi la terasă, după care s-au retras în ”cuibușorul de nebunii”.

CITEȘTE ȘI: ROCSANA MARCU ȘI-A SCHIMBAT LOOK-UL! VEDETA A ALES O TUNSOARE BOB. ÎI STĂ BINE?

S-a despărțit de Roxana Nemeș

Călin Hagima a rupt relația cu Roxana Nemeș, în urmă cu un an și ceva, dar femeia și-a găsit repede partener.

CITEȘTE ȘI: ROCSANA MARCU A DEZVĂLUIT MOTIVELE PENTRU CARE S-A DESPĂRŢIT DE BOGDAN DIACONU. “MĂ EXCITA, DAR…”

Noul iubit al Roxanei Nemeş, Ionuţ Bîrsan, fiul unui patron de service din Focşani. Cei doi au oficializat relaţia, anunţând pe Facebook că sunt împreună. Ionuţ Bîrsan locuieşte în Bucureşti, este divorţat si are un copil de patru ani. Potrivit surselor CANCAN.RO, mecanicul ar fi fost căsătorit cu o milionară, care l-ar fi părăsit pentru un antrenor de fitness.

Roxana Nemeş şi Călin Hagima s-au iubit aproape doi ani. Artista a început relaţia cu milionarul după o despărţire cu scandal de Radu Groza, cu care se iubise timp de cinci ani.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...