Exatlon 17 martie. Giani Kiriță, ceartă aprinsă cu Mariana: „Ți-am zis că te trimit la coteț? Acolo ți-e locul! În scânduri cu tine, femeia-bărbat!”

Publicat: 18/03/2018 | 09:46

Exatlon 17 martie. A fost o ediție tensionată sâmbătă, în cadrul competiției din Republica Dominicană. „Faimoșii” au câștigat probele, iar Giani Kiriță i-a aruncat cuvinte grele Marianei din echipa „Războinicii”. S-a lăsat cu un schimb de replici dur între cei doi concurenți. Giani a jignit-o pe sportivă și i-a spus că este „femeia-bărbat”.

Exatlon 17 martie. După ce „Războinicii” au început bine și aveau toate șansele să câștige casa și mâncarea, „Faimoșii” au revenit în forță. Lupta strânsă s-a lăsat cu scântei între cele două echipe. Giani Kiriță i-a aruncat o serie de vorbe urâte Marianei, iar ea a ripostat. S-a lăsat cu multe înjurături „tăiate” la montaj.

„Ăsta n-are niciun respect față de femei”

G.K.„Ți-am zis că te trimit la coteț, Mariano? Acolo ți-e locul! Du-te! 70 de zile să dormi acolo”

M.„Băi! Taci, mă, tu să taci! Ăsta care n-are niciun respect față de femei. Vorbești prea mul!”

G.K.„Hai, mă, că prinseseră tupeu. Ia uitați-vă la ei! Capul jos și la coteț! Uite așa te duci rachetă la coteț! În scânduri cu tine, femeia-bărbat!”

M.„La revedere! Da, femeia-bărbat că sunt puternică! Și dacă ar fi să fiu cu tine pe traseu, te-aș bate!  (…) Mai lasă-mă în pace. Nu vreau să fiu femeie, da? Eu nici acasă nu am fost. Vreau să fiu eu (….) Băi, băiatule tu vorbește frumos! Că eu nu sunt **** cu tine. În primul rând să respecți, da? Când vei respecta o femeie, atunci înseamnă că te respecți pe tine!

Exatlon 17 martie. La testimoniale, Mariana a explicat că s-a simțit jignită de Giani. Și-a cerut scuze echipei ei pentru că a eșuat, dar a spus că nu poate accepta jignirile fostului fotbalist.

„Îmi cer iertare echipei mele că sunt cea mai proastă din echipă și nu-mi plac jignirile lui Giani. Unei femei nu trebuie să îi vorbești așa”, a spus Mariana.

 

Citește și...