Exatlon 21 ianuarie 2019. Concurenții și-au aruncat vorbe ca la ușa cortului: “Aşa ştie el, să înjure”

Publicat: 21/01/2019 | 22:36

Ediția din această seară de 21 ianuarie 2019 de la “Exatlon” este una sub zodia scandalului! Concurenții din echipa “Faimoșilor” și cea a “Războinicilor” și-au aruncat vorbe ca la ușa cortului. Participanții aflați în cursa pentru marele premiu de 100.000 de euro nu au mai ținut cont că sunt filmați și au spus tot ce au simțit, mai ales că tensiunea s-a tot acumulat în ultima vreme.

La o perioadă relativ scurtă de timp de când a luat startul celui de-al treilea sezon de la “Exatlon România”, au apărut certurile acide între concurenții aflați în Republica Dominicană, unde se filmează show-ul difuzat la Kanal D. Mărul discordiei este premiul care presupune o ieşire de la vilă sau de la baracă.

În timpul competiției, Costin Gheorghe şi Alex Stoica s-au enervat atât de mult, încât şi-au aruncat vorbe grele după ce au ieşit de pe traseu. “Băi, ţărănuşilor! Vedeţi că nu v-am zis nimic, băi! Nu v-am băgat în seamă până acum, dă prost, nu stiu ce… Nu aveţi treabă, nu mai vorbiţi, băi! Vedeţi că… Vedeţi că noi ajungem aici, aruncăm cinci de alea, voi nu veniţi! (…) Păi, da tot cu jignire, tot vorbesc? Nu vezi că nu îi bagă nimeni în seamă?”, a afirmat enervat Costin Gheorghe.

Citește și: Exatlon România, sezonul 3. Ce a facut ”Faimosul” Mario Fresh cu primii bani câștigați din muzică: ”Am fost o familie modestă…”

“Lasă-i, mă! Dacă aşa ştie el, să înjure, ce să îi faci?”, s-a auzit din echipa “Războinicilor”.

Citește și...