EXATLON 28 FEBRUARIE. Vladimir Draghia și Ștefan au sărit la gâtul Alinei: „Tu nu îți dai seama că te vede o țara întreagă?!”

Publicat: 01/03/2018 | 00:16

Exatlon 28 februarie. A fost o seară explozivă la „Exatlon”. Și asta pentru că nominalizarile pentru eliminarea concurenților Ștefan și Ionuț i-au surprins pe concurenții din echipa „Faimosilor”. Vladimir Draghia i-a cerut explicații Alinei, iar argumentele sale l-au infuriat pe Alex de la „Razboinici”, care a întrebat-o: „Tu nu iti dai seama ca te vede o tara intreaga?”.

Exatlon 28 februarie. Nominalizarea pentru eliminare a lui Ionut si a lui Stefan a aprins spiritele în echipa Faimosilor. Concurentii au discutat despre acest subiect, iar dupa Vladimir Draghia a luat-o la intrebari pe Alina, ea fiind cea care a nominalizat-o pe Ionut.

Exatlon 28 februarie. „La asta nu m-am asteptat, asta a trecut de orice asteptare”, a spus Diana Bulimar.

Exatlon 28 februarie. „Cum ar fi fost sa fie nominalizata Mariana in locul Ancai. Astia se duc la sinucidere singuri”, a spus Diana Belbita.

Exatlon 28 februarie. „Toti am fost surprinsi ca au fost nominalizati Stefan si Ionut. Asta dovedeste ca nu exista unitate. Vorbesc unul de altul urat. Stefan e un pusti care e greu sa lege o echipa, nu are puterea sa faca asa ceva. Ii trebuie ani de experienta. Din momentul in care esti nominalizat ca lider, nu ai cum sa fii lider”, a spus Giani Kirita.

Vladimir Draghia a intrebat-o pe Alina de ce a decis sa-l nominalizeze pe Ionut.

Exatlon 28 februarie. „Suntem surprinsi ca au ales sa nominalizeze doi oameni pe care noi ii consideram foarte buni. Am vrea sa stim de ce, nu am inteles care sunt explicatiile. La Stefan am inteles, dar la Ionut nu”, a intrebat-o Vladimir.

Exatlon 28 februarie. „Pot spune ca m-am simtit foarte prost toata ziua, asa ca haideti sa ramana printre noi si alegerea mea sa fie gresita. Fiind un moment dureros, nu inteleg ce argumente vreti sa aduc. Stiam ca Stefan va fi nominalizat, mai ramasese doar Lupu si Ionut. Initial ma gandisem sa-l nominalizez pe Lupu, dar am vrut sa-i dau sansa sa arate daca vrea sa ramana in acest concurs. Ionut e foarte bun, nu m-am gandit nicio clipa ca va iesi el”, a spus Alina.
Explicatia Alinei l-a infuriat pe Alex.

Exatlon 28 februarie. „Nu avea de unde sa stie ca eu il nominalizez pe Stefan pentru ca eu m-am decis in gradena. N-am spus nimanui. E foarte multa falsitate in aceasta fata. Alina mi-a spus cu lacrimi in ochi: „Eu il nominalizez pe Lupu”. Tu nu vezi ca te vede o tara intreaga?”, a declarat Alex.

Citește și...