Exatlon, 30 august. Naomi a fost iar la un pas de înec! A fost nevoie de intervenția salvamarilor

Publicat: 31/08/2018 | 08:21

Exatlon, 30 august. Naomi le-a dat emoții concurenților, dar și producătorilor emisiunii. A fost din nou la un pas să se înece, după ce si în primul episod a avut probleme. Ea concura împotriva  lui Lili Sandu, iar în momentul când a trebuit să tragă o funie care o arunca în apă, Naomi a avut un atac de panică.

Exatlon, 30 august. Concurent a așteptat mult timp până să se arunce în apă. Naomi era într-o stare de panică. S-a rugat, iar după ce a tras funia, a fost din nou aproape să se înece. Salvamarii au intervenit pentru a o scoate din apă. Războinica a abandonat proba, iar punctul a mers către echipa Faimoșilor. Au urmat momente extrem de tensionate în echipa războinicilor. Deși Alina a încurajat-o, o colegă a criticat-o aspru pe Naomi. (Citește și What’s Up, scandal la Exatlon! „Ți-au atras atenția colegii să nu ne mai înjuri”)

„Nu te îneci și te salvau ei! Te prindeai de părți! Te prindeai de părți!”, i-a spus o colegă lui Naomi.  (Vezi și Exatlon 2018 – au apărut primele nemulțumiri și reproșuri în echipa Faimoșilor)

Citește și...