EXATLON 7 OCTOMBRIE. Monica Roșu s-a accidentat grav

Publicat: 07/10/2018 | 22:28

Monica Roșu s-a accidentat grav și a fost luată cu ambulanța pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Fosta campioană olimpică la gimnastică a acuzat dureri și a fost preluată de medicii care au dus-o în ambulanță unde a primit îngrijiri medicale. Monica Roșu este una dintre cele mai puternice concurente de la Exatlon.  Cosmin Cerat nu a putut să dea detalii privind starea concurentei din echipa Faimoșilor și a promis că va veni cu detalii mai târziu în emisiune. (VEZI ȘI: EXATLON ROMÂNIA 2018. TATĂL RĂZBOINICEI SIMI CĂTRE MONICA ROȘU: ”FATA MEA NU E ADUNATĂ DE PE STRADĂ”!)

Monica Roșu i-a îndeplinit mamei sale cel mai mare vis

Înainte de plecarea în Republica Dominicană, Monica Roșu a povestit – pentru Kanal D – că transformarea ei într-o gimnastă valoroasă, medaliată cu aur olimpic, a dus la îndeplinirea celui mai mare vis al mamei sale. (CITEȘTE ȘI: EXATLON 7 OCTOMBRIE. LE-A PUS GÂND RĂU LUI PULHAC ȘI MIREL DRĂGAN! CE VREA SĂ LE FACĂ ”RĂZBOINICUL”)

”Mama mea este născută în același an cu Nadia Comăneci. În acea perioadă, toate fetițele își doreau să devină Nadia, la fel și mama. Doar că ea nu a avut posibilitatea să practice gimnastica. Dar știa câteva elemente de bază – o rostogolire, un pod, lumânarea. Fratele meu este mai mare cu șase ani decât mine. Le-a încercat și el pe toate, dar nu s-a lipit niciun sport de el. Eu am devenit gimnasta familiei!”, a declarat Monica.

 

Citește și...