Exatlon România 2019! Giani Kiriță și Mario Fresh, schimb dur de replici: “Mario Terci, ăsta, de-abia a trecut de școală generală“

Publicat: 29/01/2019 | 08:10

Un nou scandal a izbucnit la Exatlon România, ediția a treia, de această dată cei implicați sunt antrenorul Războinicilor, Giani Kiriță, și faimosul Mario Fresh. Cei doi au avut un schimb dur de replici, după ce cântărețul s-a băgat într-o discuție pe care fostul fotbalist o avea cu un coechipier de la Faimoși.

Tu ai vorbit frumos? Ce educație ai mă? N-ai respect nici de mama ta, nici de tatăl tău că mi-ai zis mie. Am copil mai mare decât tine. Ai terminat și tu… și ai venit la un concurs. Și ce ai zis, mamă, ‘Mario Terci’! Lasă-l pe băiatul ăsta să se certe cu mine, pentru că are tot dreptul. (…) N-ai nici măcar jumătate de melodie.’, a fost reacția lui Giani Kiriță.

„Dădea din alea foarte tare. Și lângă urechea mea. Ok, l-am lăsat o dată, de două, de trei ori, dar efectiv mă deranja. I-am zis două vorbe, mi-a zis două vorbe, mi-a plăcut atitudinea lui, eu sunt obișnuit de pe terenul de fotbal cu astfel de certuri.

Din păcate, la un moment dat, vine băiatul ăsta, Mario Terci ăsta. Este în Exatlon să se bucure de el, să lase pe alții să se certe că el nu are cum, nici nu a trecut de nivel de școală generală, de-abia a trecut de școală generală, a spus Giani Kiriță despre Mario Fresh.

Mario Fresh i-a mărturisit colegului său, Andrei Boțoacă, faptul că nu îl va mai băga în seamă pe Giani Kiriță. „O să te bage el”, l-a avertizat Boțoacă pe colegul său.

Mario Fresh “i-a înțepat” pe adversarii “Războinici”

Reușita “Războinicilor” coincide cu venirea ca antrenor a lui Giani Kiriță, iar Mario Fresh a reacționat făcând câteva mărturisiri care nu le-a picat bine unora dintre adversarii lui, inclusiv, fostului fotbalist. “Felicitări, Giani, i-ai pus un pic pe picioare! Dacă nu erai tu! Giani, ai reușit să îi redresezi, erau pe un drum greșit!”, a spus Mario Fresh către Giani Kiriță, unul dintre antrenorii de la “Exatlon România”, sezonul 3.

Deși “Faimosul” i-a și felicitat pe concurenții antrenați de Giani Kiriță, acesta a avut o reacție tranșantă. “Mă bucur că am pornit cu dreptul. Am găsit o echipă care muncește și vrea să meargă cât mai departe. Nu suport aroganța celor care nu au realizat nimic în viață și vin aici doar ca să se plimbe!”, a spus Giani Kiriță atunci când a fost rugat de Cosmin Cernat să comenteze jocul pentru hotel.

Pe de altă parte, Mario Fresh a încercat folosindu-se de acea glumiță la adresa adversarilor să își acopere greșeala făcută atunci când au fost anunțați cei doi antrenori. Tânărul artist l-a recunoscut pe Giani Kiriță și a crezut că el le va fi antrenor. “A fost ideea mea să mergem să-l îmbrățișam”, a explicat Faimosul Mario Fresh la testimoniale.

Citește și...