Exatlon România. Giani Kiriță, atacat ”la rupere” de Roxana Vancea: ”Eu când am zis să ne distrăm, m-a trimis la Disneyland!”

Publicat: 14/12/2018 | 08:53
Exatlon România. Giani Kiriță, atacat ”la rupere” de Roxana Vancea: ”Eu când am zis să ne distrăm, m-a trimis la Disneyland!”

Exatlon România. Giani Kiriță a fost atacat ”la rupere” de Roxana Vancea în cadrul emisiunii FanArena de la Kanal D. În platou au fost invitați Yamato Zaharia, Roxana Vancea și Mirel Drăgan. S-a discutat, fără menajamente, despre modul în care antrenorul Giani Kiriță a pus presiune pe echipa Faimoșilor, iar Roxana Vancea nu l-a menajat pe Giani.  (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Presiune prea mare, stres demoralizant, puncte pierdute încă înainte de a începe cursa. Este părerea lui Yamato Zaharia:

„Este normal când sunt tensiuni să nu te duci atât de relaxat la start. Tu te duci cu gândul de a aduce punct. Ce va spune echipa, ce va spune echipa acasă dacă eu nu aduc acel punct? Tocmai de asta ziceam că se pune prea mare presiune pe punctul ăsta. Mai bine pleci relaxat mental, chiar dacă nu îl aduci ştii că echipa te susţine”, a spus Yamato Zaharia.  (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

La rândul său, Daniel Drăgan nu s-a sfiit să spună că tensiunea a crescut din ce în ce mai mult după ce a ajuns și Giani Kiriță în Republica Dominicană:

„Tensiunea a crescut după ce a venit Giani. Ajunsesem la un moment dat în care se punea mult mai mare presiune pe punct”, a spus Mirel Drăgan. „Cu vreo săptămână înainte să vină Giani au început aceste discuţii şi după venirea lui s-au accentuat. Noi înainte mergeam relaxaţi la joc toţi”, a mai spus Mirel în emisiunea „Fan Arena”.

Roxana Vancea, atac devastator la adresa lui Giani Kiriță: ”Ce-ați avut de demonstrat, ați demonstrat. Aici e altceva…”

Roxana Vancea a mărturisit că pleca d ela premisa că tot show-ul este o distracție pentru toți cei prezenți, numai că Giani a luat totul mult prea în serios:  (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

„Eu când am zis să ne distrăm m-a trimis la Disneyland. Erau foarte demoralizaţi, toţi aveau impresia că acasă lumea îi judecă: marii campioni sunt bătuţi de războinici ş.a.m.d. Eu le-am explicat, ce aţi avut de demonstrat în sportul vostru aţi demonstrat, aici e altceva, hai să ne relaxăm”, a spus Vancea. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari).

 

Citește și...