Exatlon România. Unul dintre ”Războinici” a fost campion de skandenberg! La ce competiție i-a învins pe toți

Publicat: 16/04/2018 | 20:06
Exatlon România. Unul dintre ”Războinici” a fost campion de skandenberg! La ce competiție i-a învins pe toți

Exatlon România. Echipa ”Războinicii” are un campion la skandenberg! Avesta a câștigat o competiție peste granițele țării, pe când era junior. Se întâmpla în urmă cu șapte ani.

Este vorba de Ștefan, de la echipa Războinicilor, care s-a impus la o competiție din Bulgaria, unde au participat mulți junior.

În 2011, Ștefan a devenit campion la skandenberg. El a participat la un concurs organizat in Bulgaria, la categoria 80 de kilograme, și și-a învins toți adversarii, câștigând trofeul.

„Singurul român participant la concursul de skandenberg Belogradchik Open 2011 (Bulgaria), Ștefan Floroaica a reușit să obțină primul său titlu la un concurs internațional, locul întâi la categoria 80 de kg juniori, brațul drept”, scria site-ul bratdefier.ro, specializat în skandenberg.

Ștefan Floroaica nu a mai performat ulterior, chiar dacă a mai participat și la alte concursuri, spre deosebire de Ion Oncescu, fostul sau adversar din trupa Faimoșilor. Oncescu are 5 titluri mondiale la skandenberg, ultimul cucerit în 2010.

Citește și...