EXATLON Sezonul 2. Ionuț Jaguarul s-a întors în România și a avut parte de o surpriză care i-a adus lacrimi în ochi

Publicat: 11/12/2018 | 09:22
EXATLON Sezonul 2. Ionuț Jaguarul s-a întors în România și a avut parte de o surpriză care i-a adus lacrimi în ochi

Exatlon Sezonul 2 – Ionuț Jaguarul s-a întors în România din Republica Dominicană și a participat la gala MMA care a avut loc la Sala Polivalentă din București.  A fost un moment deosebit de emoţionant pentru antrenorul Războinic de la Exatlon, dar şi pentru fosta ”Faimoasă” Roxana Vancea. De ce? În ring se afla chiar Sandu Lungu, cel care i-a chemat lângă el, pentru a le înmâna câte un trofeu(Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Alături de Ionuţ ”Jaguarul” şi de Roxana Vancea se aflau şi alţi foşti concurenţi ai sezoanelor I şi II Exatlon. Au putut fi văzuți Cristi Geamăn, Mirel Drăgan, Silviu Nicolae, Damian Feruccio, Călin Novăcescu, Silvia Stroescu. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Foştii concurenţii de la Exatlon România au fost aclamaţi de sutele de fani care au venit să se bucure de Gala MMA de la Sala Polivalentă din Capitală! Marele învins al primului sezon I, Ionuţ ”Jaguarul”, care a lăsat în lacrimi foarte mulţi susţinători, este un cunoscut luptător MMA. Ionuț s-a reîntors la luptele în cuşcă încă din vara aceasta. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Ionuț Jaguarul a participat la Gala MMA de la Sla Polivalentă din București
Citește și...