EXCLUSIV. Alex Ioniță s-a cununat civil cu logodnica însărcinată. Cine îi este naș celebrului fotbalist

Publicat: 16/01/2020 | 15:56

Eveniment mare în lumea fotbalului românesc! Alex Ioniță, fotbalistul celor de la CS U Craiova și-a unit destinul astăzi cu frumoasa lui iubită, Adriana Cerasela, femeia care i-a făcut inimioara să bată și care urmează și să-l facă tată!

Cancan.ro are informații exclusive despre bomba momentului din lumea fotbalului românesc! Mijlocașul ofensiv de la CS U Craiova, Alex Ioniță, trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui. Urmează să devină tătic pentru prima dată în numai câteva zile, iar astăzi și-a unit destinul cu superba lui logodnică Adriana Cerasela. Cei doi au avut parte de un eveniment restrâns, în mare secret, la care au participat doar familiile lor și câțiva prieteni foarte buni.

Noi am obținut primele declarații ale celebrului fotbalist și am aflat, în exclusivitate, cine îi este naș lui Alex Ioniță. „Este ceea ce ne-am dorit. Un eveniment simplu, la care să fim înconjurați doar de familie. Restul a trecut în plan secund” a declarat Alex Ioniță, în exclusivitate pentru cancan.ro.

„Am încercat să nu facem un eveniment major prin numărul invitaților sau alegerea unei locații de lux. Ce ne-am dorit e să avem familia lângă noi în cadrul unei eveniment dorit de noi”, ne-a povestit și frumoasa Adriana Cerasela.

Urăște Steaua până la moarte, dar și-a ales un naș…stelist!

Știm cu toții că prima iubire a lui Alex Ioniță rămâne Rapidul și nu de puține ori fotbalistul și-a expus părerea despre echipa pe care o urăște cel mai mult: Steaua! Cu toate acestea, prietenia e mai presus de orice, așa că nașul său de cununie este nimeni altul decât Valentin Bărbulescu, jucător la CSA Steaua.

„Mă așteptam ca nașul lui Alex să fie Bala (n.r. Silviu Balaure) însă am primit dorința lor cu cel mai mare drag, mai ales că de familia lui Alex mă leagă o prietenie de o viață. Nu are treabă fotbalul aici, sunt alte rivalități mai mari in lume. Daca o să mă întâlnesc cu Alex pe teren va fi altceva (rade)” a declarat și nașul lui Ioniță, în exclusivitate pentru cancan.ro.

 

Citește și...