EXCLUSIV CANCAN.RO. Darius Vâlcov reacționează în scandalul momentului!

Publicat: 03/09/2018 | 20:48

Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, a postat duminică pe pagina sa de Facebook o fotografie cu fișa medicală a unui protestatar, Sandu Matei, numindu-l „sandilău”. A ieșit un adevărat scandal, Vâlcov fiind acuzat din toate părțile.

Darius Vâlcov nu a rămas nepăsător și a reacționat prin intermediul CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România. ”De două zile mă gândesc cum am ajuns în această situație de dezbinare, chiar si sprijinită puternic financiar din afara țării. Recunosc că prin gestul meu am contribuit la continuarea acestei lupte fără sens. Sunt un om pașnic, echilibrat, desi am experiența nedreptăților fără șir. Totuși  m-a afectat și pe mine starea de tensiune, de dușmănie. În România s-a ajuns la absurditatea „noi si ei”. Noi poporul , ei conducătorii Noi români din România, ei diaspora. Noi PSD-ALDE, ei #REZIST. Absurd!

În acest context se înscrie gestul meu. Îmi cer iertare pentru nesăbuința mea. Îmi cer iertare de la toți românii pe care i-am mâhnit. Nu mă reprezintă asemenea lupte. Doresc sa fiu parte din soluție la găsirea dialogului între compatrioții mei, fie că se opun acestui guvern, fie că-l susțin”, a declarat Vâlcov.

De unde a plecat totul

„Ce avem noi aici?! Lider #rezist, sandilāu cu acte-n regula. #sandynebunu #antifacontraromaniei #RezistesteAntifa”, scrie Vâlcov alături de fişa medicală care precizează, la rubrica „diagnostic clinic”, „tulburare polimorfă de personalitate”. Este postarea lui Darius Vâlcov, pe pagina lui de Facebook.

Fişa medicală este datată 19.06.2006 şi are parafa medicului primar expert Antoaneta Gavril. Legea interzice divulgarea informaţiilor medicale fără acordul pacientului.

Sandu Matei s-a aflat în centrul unui scandal, după ce a bătut în Piaţa Victoriei un pensionar.

Citește și...