EXCLUSIV! Ce se va alege cu Steaua? Declaratiile lui Mustata, seful galeriei ros’-albastrilor! „Gigi, suntem alaturi de tine!”

Publicat: 20/05/2013 | 18:50
EXCLUSIV! Ce se va alege cu Steaua? Declaratiile lui Mustata, seful galeriei ros’-albastrilor! „Gigi, suntem alaturi de tine!”

Gigi Becali urmeaza sa ispaseasca trei ani de inchisoare, veste care a uimit o tara intreaga. Suporterii echipei Steaua sunt alaturi de latifundiarul din Pipera, dar si de echipa.

Reporterii Cancan.ro au stat de vorba cu Gheorghe Mustata, seful galeriei echipei Steaua, care a declarat ca atat el, cat si restul suporterilor ros’-albastrilor sunt alaturi de Gigi Becali.

Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de inchisoare si interzicerea unor drepturi pe cinci ani in dosarul in care era anchetat pentru schimbul de terenuri cu Ministerul Apararii National (MApN), potrivit sentintei definitive pronuntate luni de Inalta Curte de Casatie si Justitiei.

Gigi Becali

“Ne pare rau pentru ce i se intampla. Sunt niste lucruri pe care nu le doresti nici la cel mai mare dusman. Cel mai rau e ca vor suferi cei dragi: familia, prietenii, rudele. Aveam o petrecere a suporterilor, dar am amanat-o tocmai din acest acest motiv. Suntem alaturi de Gigi Becali orice ar fi. Noi il sustinem moral. Asta conteaza. Sa fie tare si sa treaca peste tot acest calvar. Speram sa luam campionatul anul viitor pentru el. Steaua e un brand si ne este frica de faptul ca poate pierde mult fara Becali. Toata lumea va avea de suferit. Nu vor mai fi aceiasi bani, dar speram ca lucrurile sa mearga pe fagasul cel bun. Gigi trebuie sa mearga sa-si faca pedeapsa si sa se gandeasca la faptul ca vom fi alaturi de el mereu”, a declarat Gheorghe Mustata, seful suporterilor echipei Steaua.

Gigi Becali

Larisa Ciuta

Citește și...