EXCLUSIV FLAGRANT cu un stelist & un dinamovist. ”Căpitanii” au făcut ”blat” la cafenea înaintea meciurilor decisive

Publicat: 07/05/2017 | 00:00

Căpitani, până de curând, la FCSB şi Dinamo, Mihai Pintilii şi Dan Nistor au dat-o la pace la o cafenea din Bucureşti, înaintea meciurilor decisive din campionat, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Duşmani pentru câteva minute pe teren, iar apoi, prieteni. Cam aşa se poate rezuma relaţia dintre Pintilii şi Nistor. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe “FCSB-ist” şi “câine” la aceeaşi masă, cu doar câteva ore înaintea partidelor din weekend, decisive în stabilirea campioanei. (VEZI AICI: Dinamovistul a plecat acasă cu soţia, dar şi cu mâncarea. „Câinele” preferă chinezesc)

Buni prieteni din perioada în care îmbrăcau tricoul Pandurilor, Pintilii şi Nistor s-au văzut la o cafenea, unde s-au distrat de minune. Rivalitatea dintre FCSB şi Dinamo a trecut în plan secund.

Cei doi mijlocaşi nu au fost singuri la masă, ci alături de soţii. Care au avut, însă, grijă să-şi întrerupă bărbaţii doar atunci când a fost absolut necesar. În rest, foştii căpitani au discutat, pe îndelete, la o cafea. (CITEŞTE AICI: CE I-A PREGĂTIT REGHE LUI GIGI BECALI DE ZIUA LUI)

Conversaţia a fost una plăcută dacă ţinem cont că Pintilii şi Nistor au fost, tot timpul, cu zâmbetul pe buze, iar glumele între cei doi au fost la ordinea zilei. Ba mai mult, la un moment dat, “câinele” s-a şi sprijinit pe “FCSB-ist” şi au discutat ca doi coechipieri. Pe final, Pintilii şi Nistor au făcut schimb de locuri, însă au continuat să discute aprins.

În lupta pentru titlu, FCSB şi Dinamo nu pornesc cu prima şansă. Aşteaptă un pas greşit al Viitorului în ultimele două runde. Dacă trupa “Regelui” va câştiga tot, cele două rivale se vor duela pentru locul secund.

Pănă să se vadă cu Nistor, Pintilii a zăbovit, pentru câteva clipe, prin mall. Alături de un angajat, mijlocaşul a dezbrăcat un manechin expus într-un magazin pentru a se uita mai bine la haine. Soţia i-a fost tot timpul alături. Într-un final, au plecat cu mai multe sacoşe cu cumpărături. (VEZI AICI: La ce se mai pricepe Mihai Pintilii în afară de a trage foarte bine la poartă)

Citește și...