EXCLUSIV. Milionarul a pus mâna pe telefon şi… Ce blat a făcut Gigi Becali împotriva Stelei lui Lăcătuş

Publicat: 23/10/2017 | 00:00

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, motivul pentru care Digisport nu transmite partidele jucate de CSA, aşa cum a comunicat iniţial. Principalul "vinovat" este Gigi Becali, care ar fi pus mâna pe telefon pentru un "blat" incredibil împotriva Stelei lui Marius Lăcătuş. (VEZI ŞI: EXCLUSIV FLAGRANT cu un stelist & un dinamovist. ”Căpitanii” au făcut ”blat” la cafenea înaintea meciurilor decisive)

Liga a 4-a bucureşteană a devenit foarte interesantă pentru televiziunile de sport datorită prezenţei unor cluburi de tradiţie precum Rapid şi Steaua. Înainte de startul sezonului, Dolcesport a anunţat că va transmite partidele giuleştenilor, în timp ce Digisport a comunicat că se va axa pe disputele roş-albaştrilor. Din păcate pentru microbişti, doar primul post TV şi-a onorat promisiunea. (CITEŞTE ŞI: MEGAEXCLUSIVITATE. Am intrat în posesia unei plângeri-bombă care se află deja în lucru la Parchet. Ameninţările care l-ar putea ”înfunda” pe Gigi Becali: ”Poate îi bate Dumnezeu de-i duce prin spitale… Nu se poate decât ca-n Rusia! Buf, buf, buf ca să ştie de frică!”)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, motivul pentru care fanii CSA nu-şi pot vedea favoriţii şi din faţa micului ecran. Conform unor surse apropiate conducerii Digisport, Gigi Becali a luat foc în momentul în care a aflat că postul va transmite şi va promova partidele echipei Armatei, condusă de pe bancă de Ion Ion. În continuare, vă prezentăm ce „blat” ar fi făcut latifundiarul din Pipera împotriva Stelei directorului tehnic Marius Lăcătuş.

“Gigi Becali a înnebunit când a aflat că Digisport va transmite meciurile «duşmanilor» de la CSA. Aşa că a pus mâna pe telefon şi a ameninţat conducerea postului că reporterii nu vor mai avea acces la unele antrenamente sau conferinţe de presă. În plus, a transmis televiziunii că nu va mai beneficia de jucători la interviuri exclusive. (NU RATA, AICI: Culisele unui filaj pe care greii din fotbal voiau să îl ţină secret! „A plecat în Elveţia doar ca să dea un telefon”)

Însă cei de la Digisport s-au speriat când Gigi Becali le-a spus că nu va mai intra în direct la diversele emisiuni ale postului şi că se va axa pe concurenţă. Patronul FCSB le-a spus că vor rămâne prieteni doar dacă vor renunţa să mai transmită meciurile celor de la CSA”, au dezvăluit, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, sursele citate.

Ce a urmat? De dragul audienţei, postul Digisport a preferat să rămână prieten cu Gigi Becali şi a renunţat să mai transmită partidele celor de la CSA Steaua. Deşi, mai mult ca sigur, meciurile trupei antrenate de Ion Ion ar fi făcut rating.

Gigi Becali nu ar fi la primul „şantaj”

Nu ar fi pentru prima oară când Gigi Becali apelează la un astfel de „şantaj”. De-a lungul timpului, patronul FCSB ar fi scos emisiuni din grilele mai multor posturi TV şi ar fi forţat plecarea unor ziarişti. Radu Banciu, Mihai Mironică şi Costin Ştucan sunt cele mai recente exemple. Conducerile trusturilor respective ar fi fost ameninţate că vor avea acreditările blocate dacă nu vor lua măsuri contra jurnaliştilor. În cele din urmă, şefii posturilor i-ar fi făcut pe plac lui Gigi Becali şi, astfel, au avut acces la acţiunile organizate de FCSB. (VEZI AICI: S-a retras din viaţa publică. În urmă cu cinci ani era ”duşmanul de moarte” al lui Gigi Becali! Azi, umblă ”la patru ace” şi…)

În trening, la Palat

Altfel, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit, zilele trecute, pe Gigi Becali pe o stradă din Capitală, în timp ce purta o discuţie cu un amic. Patronul FCSB era îmbrăcat lejer, într-un trening. Pentru că afară nu era o vreme tocmai prietenoasă, latifundiarul din Pipera şi-a pus pe sub bluză şi un pulover. Înainte să intre pe poarta palatului din Aleea Alexandru, Gigi Becali a fost acostat de un cerşetor. După câteva secunde, patronul FCSB a deschis geamul şi i-a dat nevoiaşului o sumă de bani.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...