EXCLUSIV. „S-a stins din viata” Iubita lui Liviu Varciu a confirmat

Publicat: 08/02/2018 | 12:17
EXCLUSIV. „S-a stins din viata” Iubita lui Liviu Varciu a confirmat

Anda Călin trece prin cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei, experimentând din plin meseria de mămică. I-a dăruit lui Liviu Vârciu, în urmă cu aproape cinci luni, o fetiţă tare frumoasă, care poartă numele Anastasia Maria. Cei doi se bucură de timpul petrecut împreună cu fiica lor şi trăiesc lucruri noi, chiar şi Liviu, care mai are o fată dintr-o altă relaţie, Carmina, de aproape 15 ani. Deşi în aceste momente se declară împlinită, Anda poartă în suflet o tristeţe de care publicul nu ştie aproape nimic.

Şi-a pierdut tatăl în urmă cu câţiva ani, iar de atunci îi simte foarte tare lipsa. Recent, a scris un mesaj pe contul de Facebook al părintelui ei. Anda avea o relaţie foarte apropiată cu tatăl său, iar pe 2 februarie ar fi fost ziua lui de naştere. “Astăzi, când e ziua ta, ce-ar fi dacă Dumnezeu te-ar mai lăsa lângă noi măcar o zi? Nici nu ştiu ce doare mai mult: faptul că nu mai eşti aici cu mine, că eşti undeva unde nu te pot vedea sau auzi sau faptul că am înţeles cât de mult pierdem din timpul pe care viaţa ni-l conturează lângă cei dragi… Amintirea, doar ea rămâne după ce sufletul este secătuit de durere. Fotografiile reactivează în mintea mea expresia zâmbetului tău, iar îmbrăţişările calde se pierd în conturul ramei de lemn… Periuţa de dinţi, pijamalele, hainele frumos călcate, până şi parfumul de pe raftul de sus din baie, raft la care eu nu ajung nici pe vârfuri, încă te aşteaptă. Mami a lăsat o lumânare în bucătărie care este veşnic aprinsă, în caz că ai uitat drumul spre casă să te ţii după lumină. Te vreau lângă mine, eşti tatăl meu, cel care îmi impletea părul, cel care atunci când mama nu voia să îmi cumpere ceva pentru că da, eram obraznică, venea şi îmi dădea bani pe ascuns, cel care atunci când sufeream plângea lângă mine, cel care se ducea la orice oră la magazin dacă aveam nevoie de ceva, cel care mi-a spus atunci când eram baieţoasă, că femeile frumoase au părul lung şi poartă tocuri, cel care îmi spunea ce pantofi se potrivesc mai bine la ţinuta pe care o aveam, cel care atunci când greşeam spunea că semăn cu mama, iar când făceam ceva bine îmi spunea ca semăn cu el, cel care mă lăsa tot timpul sa câştig la table, cel cu care stăteam la cafea şi la ţigară de dimineaţă şi îmi asculta prostiile despre băieţi, cel care în fiecare zi mă lua în braţe, mă pupa şi îmi spunea că sunt cea mai frumoasă fetiţă. Mă bucur ca am avut şansa să ne spunem în fiecare zi „Te iubesc”. (…)”, a scris Anda Călin pe pagina de Facebook a tatălui ei, în urmă cu câteva zile.

Cancan.ro a luat legătura cu Anda Călin, care a mărturisit că acest subiect, legat de tatăl ei, este unul foarte sensibil şi nu doreşte să dezvăluie mai multe detalii, dorind să le păstreze pentru ea. “S-a stins din viaţă în 2014. Avea 50 de ani, dar nu vreau să vorbesc despre asta, sunt detalii intime din viaţa mea şi aş prefer să le ţin pentru mine”, a declarat iubita lui Liviu Vârciu pentru CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România.
Curând îşi vor boteza fetiţa Cuplul se pregăteşte de botezul micuţei, unde sunt aşteptaţi în jur de 200 de invitaţi. De precizat că prezentatorul TV s-a ocupat de toate detaliile evenimentului. „Botezul fetiţei va avea loc în luna mai. Atunci am hotărât să îl facem pentru că o să fie cald şi ne vom putea desfăşura mai bine. Localul va fi de lux, sunt aşteptaţi în jur de 200 de invitaţi”, a declarat Liviu Vârciu. (VEZI ŞI: Anda Călin, dată de gol de prieteni! Iubita lui Liviu Vârciu a organizat un eveniment caritabil şi adevărul a ieşit la iveală)

Citește și...