EXCLUSIVITATE. Ne-a dezvăluit ce a mâncat în fiecare zi şi… Am aflat secretul românului care a slăbit 90 kg!

Publicat: 15/10/2017 | 00:00

Povestea lui Cosmin Mitoi este un adevărat exemplu pentru oricine! Tânărul ajunsese să cântărească, la doar 22 de ani, nu mai puţin de 180 de kilograme! Problemele de sănătate l-au făcut să înceapă un regim alimentar, dar şi un program strict de exerciţii fizice, reuşind astfel să dea jos un număr record de kilograme! (VEZI AICI: Imagini fabuloase cu românul care a slăbit… 90 de kilograme!) Acum, tânărul s-a decis să dezvăluie, în exclusivitate pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, care este secretul lui şi cum a reuşit să slăbească atât de mult!

„Regimul pe care l-am avut avea la bază proteina animală din ouă, lactate şi carne pui+peşte, multe legume şi fructe şi oleaginoase. Mâncam ceva la un interval de două ore, masa principală sau gustare, acest regim este o creaţie proprie, care includea doar alimentele ce îmi plăceau”, şi-a început mărturisirile Cosmin.

El a început un regim alimentar strict, dar variat, pentru a reuşi să slăbească sănătos: „Dimineaţa mâncam cinci mieji de nucă sau şapte caju/nuci, după două ore luam iar o gustare. La prânz mâncam fie 200 de grame de pui sau curcan fript fără ulei, cu o roşie şi un castravete, fie 200 de grame de peşte afumat ori făcut la cuptor, cu o roşie şi un castravete. Gustarea o mâncam după două ore de la prânz. (CITEŞTE ŞI: Cât a slăbit Minodora de când şi-a tăiat stomacul: „Doctorul mi-a spus că mănânc prea des!”)

O gustare era reprezentată dintr-un fruct sau o legumă (măr, pară, grapefruit, portocală nectarină, roşie, castravete, morcov etc). După două ore de la gustare, mâncam un fruct + 50 de grame de brânză telemea slabă fără grăsime. După încă două ore, mâncam încă un fruct. Seara, nu mai târziu de ora opt, mâncam un iaurt de băut dietetic 0,1% grăsime”.

Dieta a mers mână în mână cu sportul

Pentru că nu putea ajunge să slăbească un număr record de kilograme doar prin dietă, Cosmin Mitoi a început şi un program de exerciţii fizice care să îi lucreze aşa cum trebuie corpul supus unui regim draconic: „Cât despre sport, zilnic o oră şi jumătate de fitness, m-am documentat şi am aflat că pentru a consuma energia depusă în corp sub formă de grăsime, trebuie să pui la muncă muşchi mari, în plus, dacă faci circuit la aceeaşi grupă musculară. Aşa că am început să mă informez de pe internet, dar şi de la colegii de antrenament şi am învăţat baza exerciţiilor, apoi am început să combin şi am observat că dă mai mult randament”(CITEŞTE pe CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România: Cazul şocant al fetei care îşi ascundea mâncarea în urechi! Julia cântărea 32 de kilograme, dar a învins anorexia)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...